Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
72 4473 44,995 336,798,824,560 32,782 259,498,482,309 256,777,150,429

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Durrës Blerje beton, viti 2022 4,140,000 Announced the Winner KORABI 2007 4,119,600.00
Local Unit Dibër Mbikqyrje e punimeve për investimin me objekt: “Furnizim me ujë të pijshëm për fshatrat Brezhdan dhe Ushtëlenizë Njësia Administrative Tomin 1,611,764 Announced the Winner ERALD-G SHPK 1,459,734.00
Local Unit Prrenjas Blerje stufa zjarri dhe sobe gatimi 1,249,500 Announced the Winner Ferdinant Rira 979,200.00
Local Unit Prrenjas “Blerje material për shtrimin e shesheve dhe rrugicave në territorin e Bashkise Prrenjas”. 1,200,360 Announced the Winner Ferdinant Rira 1,136,560.00
Local Unit Librazhd Furnizim vendosje barriere mbrojtese ne disa rruge te qytetit Librazhd 3,093,275 Announced the Winner IDK – Konstruksion 2,995,100.00
Local Unit Elbasan “Blerje stufa per dru zjarri” 1,666,666 Announced the Winner MURATI D 1,444,500.00
Local Unit Korçë Ndërtim i instalacioneve në qytetin e Korçës (Bredh dekorativ per festat e fundvitit) 1,110,277 Announced Procurement Selvije Abasllari 1,049,000.00
Local Unit Kurbin Blerje mobileri për godinën e Bashkisë Kurbin 16,541,373 Announced Procurement
Local Unit Tiranë “Shpenzime për proçesin e fiskalizimit për faturat” 6,883,333 Announced Procurement
Local Unit Elbasan Loti I : Mbikëqyrje e objektit “Ndërtim rrjeti KUZ në zonat informale” 1,102,198 Announced Procurement
Local Unit Rrogozhinë “Sistemim Asfaltim Rruga Sharrdushk (Pjec)- Kryevidh L = 1400 metra” 13,002,320 Announced Procurement
Local Unit Patos Rehabilitim i shkarjes në rrugën Qerimaj Banaj,Dukas” 2,877,718 Announced Procurement
Local Unit Përmet Prodhim, prerje, transportim, dhe stivosje materiali drusor për Bashkinë Përmet 2,325,450 Announced Procurement
Local Unit Gjirokastër Minifadrome me zinxhir 2,316,660 Announced Procurement
Local Unit Pogradec Loti 1 Minifadrome 2,916,666 Announced Procurement
Local Unit Pogradec Loti 2 Kamioncine veteshkarkuese 6 vende 1,213,888 Announced Procurement
Local Unit Pogradec Loti 3 "Kamion me vinc veteshkarkues" 2,500,000 Announced Procurement
Local Unit Himarë Rikonstruksioni i rrugëve të brendshme fshati Kuç 6,666,667 Announced the Winner ASI-2A CO 6,081,431.00
Local Unit Korçë Investime në infrastrukturën rrugore 108,333,333 Announced the Winner ALMO KONSTRUKSION 73,074,183.00
Local Unit Vlorë Blerje klori per vitin 2022 12,000,200 Announced the Winner ATLANTIK 3 11,200,000.00
Local Unit Gramsh Sistemim –asfaltim i i lagjes Dëllinjë 8,333,120 Announced the Winner “RESTAURIM GURRA-KACA” SHPK&“ DELIA IMPEX” SHPK 8,232,816.00
Local Unit Fier Loti 2: Blerje pajisje speciale per Drejtorine e Sherbimit te MZSH-se 3,145,700 Announced the Winner VICTORIA - AL 2,451,500.00
Local Unit Lezhë “Rehabilitimi i Shetitores dhe Lulishtes mbi lumin Drin”. 94,750,000 Announced the Winner “MODESTE” SH.P.K,&"ED KONSTRUKSION” SH.P.K,&“VIANTE Konstruksion” SH.P.K, 92,628,301.00
Local Unit Kolonjë Blerje materiale për shtrimin me pllaka Guri vazhdimi i qëndrës Qyteti Leskovik para Shkollës, viti 2022 4,000,000 Announced the Winner Argert Cenko 3,940,935.00
Local Unit Sarandë Blerje materiale elektrike per nevojat e shoqerise 7,069,310 Announced the Winner A.91 1,998,150.00
Local Unit Vorë Blerje kaseta metalike 2,646,180 Announced the Winner SI.SI-AL SHPK 2,553,000.00
Local Unit Tiranë “Sherbim tre vjecar konsulence administrative dhe fiskale” (te ardhurat e Eco Tirana sh.a) 6,696,000 Announced the Winner BaEr Consulting 6,588,000.00
Local Unit Bulqizë Ndertim i Tregut Bujqesor dhe Blegtorial ne Lagjen Minatori Bulqize 23,751,991 Announced the Winner SELAMI 23,045,694.00
Local Unit Tiranë Blerje bojra murale 2,000,000 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Blerje automjete (minifadroma, fadromë, kamionçina) për nevoja të shoqërisë 39,999,667 Announced the Winner AZ Trading 37,980,000.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data