Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Procuring Authority / Buyer Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
Central Purchasing Agency 172 1225 40,094,435,052 600 22,314,064,314 7,993,891,377

Tenders list

Procuring Authority Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Central Purchasing Agency Loti I "Materiale Kancelarie me bazë letre" 12,283,073 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti II "Materiale Kancelarie të tjera zyre" 6,426,931 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti III "Blerje letër" 28,003,442 Announced Procurement
Central Purchasing Agency “Rikonstruksion i godinës së Prefektit Berat” 1,623,319 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 1 Blerje kondicionerë 6,670,310 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 2 Blerje lavatriçe, makinë tharëse rrobash, televizor, frigorifer, bolierë, tavolinë hekurosje, hekur hekurosje, aparat fotografik profesional 3,479,790 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti II “Furnizim me lëndë djegëse Diesel (Gazoil), me bot” 181,689,495 Announced the Winner KASTRATI GROUP SH.A 161,739,922.00
Central Purchasing Agency Loti III “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb” 16,852,033 Announced the Winner KASTRATI & KASTRATI SHA 16,852,033.00
Central Purchasing Agency Loti I “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil), me kartë elektronike” 209,024,391 Announced the Winner KASTRATI & KASTRATI SHA 209,024,391.00
Central Purchasing Agency Loti 1 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr.5001(afa), Tiranë, pranë Ministrisë së Mbrojtjes” 407,330,721 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 2 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr.5004 qapn, Zall-Herr, Tiranë" 83,986,480 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 3 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr.5005 Bunavi, Vlorë” 634,949,600 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 4 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr.2030 distrikti Detar Jugor Pashaliman, Vlorë” 83,075,640 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 5 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr.1010, Vau-Dejës, Shkodër” 408,646,628 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 6 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr.1001,1002,1003,1004,1020 Zall Herr, Tiranë” 190,322,320 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 7 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr.1030 Poshnje, Berat” 213,715,700 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 8 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr.1040 ros, Zall Herr, Tiranë” 201,588,920 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 9 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr.1060 Babrru” 47,896,000 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti I. Blerje bukë gruri dhe simite 3,222,672 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti II. Blerje Bulmet dhe Vezë 22,894,549 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti III. Blerje Mish dhe nënproduktet e tij 15,065,918 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti IV. Blerje Ushqime Koloniale 10,753,003 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti V. Blerje Fruta Perime 8,844,666 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 1 “Furnizim me lëndë djegëse diesel (Gazoil)” 64,426,000 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 2 “Furnizim me lëndë djegëse për automjete benzine pa plumb” 1,254,997 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti I "Materiale Kancelarie me bazë letre" 2,893,433 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti II "Materiale Kancelarie të tjera zyre" 1,692,292 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti III "Blerje letër" 5,788,670 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë e Financave 8,000,000 Announced the Winner VILNIK MOTORS 5,583,400.00
Central Purchasing Agency Shërbim printimi 3,772,600 Announced the Winner InfoSoft Office 3,067,400.00

SUPPORTERS

Here you can have your ADVERTISEMENT

Contact at [email protected]

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data