Open Procurement Albania

Lot.4 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Gjirokastër, Vlorë dhe Fier”

Contracted Institution Ministry of Health
Tenderer Institution Ministry of Health
Tender object Lot.4 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Gjirokastër, Vlorë dhe Fier”
Reference No. REF-58732-03-26-2018
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 59 788 548,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 27-03-2018
Last date of Submitted Documents 26-04-2018
Tender Held Date 26-04-2018
No. of Bidders 2
Bidders SIRETA 2F SHPK & KUPA SHPK
LLAZO SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • SIRETA 2F SHPK -KUPA SHPK
 • The winning bid ALL without vat 51 851 852,00
  Bidder Announcement date 04-06-2018
  Award and Contract Amount ALL with VAT 62 222 222,40
  Contract date 22-06-2018
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 4 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar :
  1) Shoqëria “LLAZO” Shpk
  Komisioni i Vlersimi të Ofertave konstaton se operatori ka paraqitur ofertë duke ju referuar një autoriteti kontraktor tjetër dhe duke mos paraqitur zërat e preventivit të kërkuar në dokumentat e tenderit.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for SIRETA 2F SHPK viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for SIRETA 2F SHPK viti 2014
  Monitor treasury transaction for SIRETA 2F SHPK viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for SIRETA 2F SHPK viti 2019-2020

  Monitor treasury transaction for KUPA SHPK viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for KUPA SHPK viti 2014
  Monitor treasury transaction for KUPA SHPK viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for KUPA SHPK viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Technical Specification
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Nr.27 - Dt.09-07-2018

  SUPPORTERS


  The opinions, findings, conclusions and recommendations expressed are those of the author/s and do not necessarily represent those of the Donors.