Open Procurement Albania

"Realizim punimesh per rikostruksionin e zyrave te Administrates ne SUT"

Contracted Institution Trauma University Hospital
Tenderer Institution Trauma University Hospital
Tender object "Realizim punimesh per rikostruksionin e zyrave te Administrates ne SUT"
Reference No. REF-54982-03-26-2020
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 41 125 073,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Cancelled Procurement
Tender Publication Date 27-03-2020
Last date of Submitted Documents 27-04-2020
Tender Held Date 27-04-2020
No. of Bidders
Bidders
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 6 (gjashte) muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals
  Cancellation reason Bazuar në nevojat e Ak si dhe si pasojë e emergjencave të krijuara nga Pandemia COVID-19, procedura është pezulluar dhe janë tejkaluar afatet e zhvillimit të procedurës së prokurimit dhe afatet që nevojiten për realizimin e punimeve.
  Informacione shtesë: Procedura do te rihidhet ne SPE menjëherë mbasi të normalizohet situata e krijuar nga Pandemia COVID-19.
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement Buletini Nr. 55 datë 17 Gusht 2020
  RAPORTI TEKNIK

  SPECIFIKIME TEKNIKE.

  PREVENTIVI I PUNIMEVE

  PROJEKT

  SUPPORTERS


  The opinions, findings, conclusions and recommendations expressed are those of the author/s and do not necessarily represent those of the Donors.