Open Procurement Albania

“Mbikqyrje, Riforcim godine banimi 10-11 kate mbi tokë dhe një kat nëntokë, Rruga “Neki Libohova” nr.15, Rruga “Abaz Celkupa” nr.26, kod GIS 24907, 24923” (Programi i Rindertimit)

Procuring Authority / Buyer Local Unit Durrës
Procuring Authority / Buyer Bashkia Durres
Tender object “Mbikqyrje, Riforcim godine banimi 10-11 kate mbi tokë dhe një kat nëntokë, Rruga “Neki Libohova” nr.15, Rruga “Abaz Celkupa” nr.26, kod GIS 24907, 24923” (Programi i Rindertimit)
Reference No. REF-93548-04-20-2021
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 1 199 580,00
Type of Contract
Procurement Method Restricted Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 21-04-2021
Last date of Submitted Documents 04-05-2021
Tender Held Date 04-05-2021
No. of Bidders
Bidders TAULANT SHPK
A.V.E CONSULTING & LAND&CO
ARKIMADE & SPAHERA
ERALD-G
G B Civil Engineering
HE & SK 11
INSTITUTI DEKLIADA – ALB
NOVATECH STUDIO
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • ERALD-G SHPK
 • The winning bid ALL without vat 946 892,00
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT 946892
  Contract date 15-06-2021
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 168 ditë
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa
  Cancellation reason
  Additions I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. Operatori Ekonomik TAULANT SHPK
  2. BOE A.V.E CONSULTING & LAND&CO
  3. BOE ARKIMADE & SPAHERA
  4. Operatori ekonomik ERALD-G
  5. Operatori Ekonomik G B Civil Engineering
  6. Operatori Ekonomik HE & SK 11
  7. Operatori Ekonomik INSTITUTI DEKLIADA – ALB
  8. Operatori Ekonomik NOVATECH STUDIO
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. Operatori Ekonomik ERALD-G, Vlera: 946’892 lekë pa TVSH.
  ________________________________________________________________________________
  Vlera e kontrates eshte pa TVSH
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for ERALD-G SHPK viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for ERALD-G SHPK viti 2014
  Monitor treasury transaction for ERALD-G SHPK viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for ERALD-G SHPK viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin Contracts signed under the Framework Agreement Qeverisja Vendore Durrës REF-93548-04-20-2021
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement Buletini i Posaçëm Nr. 90 datë 8 Qershor 2021
  Signing of the Contract Buletini i Posaçëm Nr. 97 datë 24 Qershor 2021

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data