Open Procurement Albania

Sherbime te Pastrimit dhe Gjelberimit

Procuring Authority / Buyer Local Unit Tiranë
Procuring Authority / Buyer Tirana Parking
Tender object Sherbime te Pastrimit dhe Gjelberimit
Reference No. REF-27069-04-28-2022
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 8 769 799,00
Type of Contract
Procurement Method Simplified open procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 29-04-2022
Last date of Submitted Documents 11-05-2022
Tender Held Date 11-05-2022
No. of Bidders 2
Bidders 1. BOE “CLEAN FAST” sh.p.k & “Shansi Invest” sh.p.k
2. “Pastrime Silvio” sh.p.k
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • “CLEAN FAST” Shpk - “Shansi Invest” Shpk
 • The winning bid ALL without vat 8 298 666,00
  Bidder Announcement date 01-06-2022
  Award and Contract Amount ALL with VAT 8298666
  Contract date 21-06-2023
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date deri më 31.12.2022
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa
  Eshte skualifikuar:
  1. Pastrime Silvio” sh.p.k
  Nga shqyrtimi i dokumentacionit u konstatua se:
  - Nuk plotëson kriteret e vecanta të përcaktuara në DST Konkretisht:
  1)Makinë vetëshkarkuese me hapje e spondit anësor ose nga pas, për grumbullimin dhe transportimin e mbetjeve dhe mirëmbajtje të parkimeve gjatë ditës, me kapacitet mbajtës 1.5-2 ton, ka vetëm 1 nga 2 që janë kërkuar.
  2)Autobot uji ka vetëm 1 nga 3 të kërkuara.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for “Shansi Invest” Shpk viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for “Shansi Invest” Shpk viti 2014
  Monitor treasury transaction for “Shansi Invest” Shpk viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for “Shansi Invest” Shpk viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Buletini Nr. 85 datë 27 Qershor 2022

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data