Open Procurement Albania

Blerje Kancelari për Bashkinë Vorë

Procuring Authority / Buyer Local Unit Vorë
Procuring Authority / Buyer Bashkia Vorë
Tender object Blerje Kancelari për Bashkinë Vorë
Reference No. REF-57157-01-26-2023
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 3 333 333,00
Type of Contract
Procurement Method Simplified open procedure
Stage Procedure Re-Proclaimed and Signed the Contract
Tender Publication Date 27-01-2023
Last date of Submitted Documents 06-02-2023
Tender Held Date 06-02-2023
No. of Bidders 6
Bidders 1. “InfoSoft Office” shpk
2. “ERVIN LUZI” shpk
3. “MARKETING & DISTRIBUTION” shpk
4. “LIBRARI DYRRAHU” shpk
5. “ERISONI COMPANY” shpk
6. “Adenis Kastrati Kastrati”
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • InfoSoft Office
 • The winning bid ALL without vat 1 797 058,00
  Bidder Announcement date 24-03-2023
  Award and Contract Amount ALL with VAT 2156470
  Contract date 12-04-2023
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 10 ditë
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Ka pasur ankesa nga:InfoSoft Office, me objekt: Modifikim i dokumentave te tenderit

  Ka pasur ankesa nga:MARKETING & DISTRIBUTION, me objekt: Modifikim i dokumentave te tenderit

  Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. Adenis Kastrati Kastrati, per arsye:
  -Nuk justifikion oferten e paraqitur anomalisht te ulet sipas nenit 93 te ligjit per prokurimin publik nr. 162/2020.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for InfoSoft Office viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for InfoSoft Office viti 2014
  Monitor treasury transaction for InfoSoft Office viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for InfoSoft Office viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Preventiv
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Buletini Nr. 34 datë 18 Prill 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi
  Formular Ankimimi

  Blerje Kancelari për Bashkinë Vorë

  Procuring Authority / Buyer Local Unit Vorë
  Procuring Authority / Buyer Bashkia Vorë
  Tender object Blerje Kancelari për Bashkinë Vorë
  Reference No. REF-51004-11-23-2022
  Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 3 333 333,00
  Type of Contract
  Procurement Method Simplified open procedure
  Stage Procedure Cancelled Procurement
  Tender Publication Date 24-11-2022
  Last date of Submitted Documents 05-12-2022
  Tender Held Date 05-12-2022
  No. of Bidders
  Bidders
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 10 ditë
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals
  Cancellation reason Gjate zbatimit te vendimit te KPP-se, per heqjen e procedures se prokurimit nga pezullimi, nga ana e njesise gabimisht procedura u hoq nga pezullimi pa bere ndryshimet e afatit te fundit për paraqitjen dhe hapjen e ofertave. Per kete arsye anullohet procedura pasi ne sistem nuk mund te vazhdojme me tej me zhvillimin e procedures.
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement Buletini Nr. 7 datë 23 Janar 2023
  Preventiv dhe Specifikime teknike

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data