Open Procurement Albania

Shfrytëzimi inteligjent i energjisë(Projekti i eficencës së energjisë)

Procuring Authority / Buyer Local Unit Korçë
Procuring Authority / Buyer Bashkia Korce
Tender object Shfrytëzimi inteligjent i energjisë(Projekti i eficencës së energjisë)
Reference No. REF-55840-01-11-2023
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 78 357 756,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Announced the Winner
Tender Publication Date 12-01-2023
Last date of Submitted Documents 30-01-2023
Tender Held Date 30-01-2023
No. of Bidders 8
Bidders 1. BOE“ ITE Engineering ” shpk, NIPT L61530001I , “ Ed Konstruksion” shpk
2.BOE “ Nika ” shpk NIPT J76705047U dhe “Preka” shpk
3. BOE “ ELAL COM ” shpk NIPT K72418010P dhe “ASI-2A CO ”
4. BOE “ Xhengo ” shpk NIPT J64103171M dhe “G.P.G Company ” shpk,
5. “Griald ” shpk
6. BOE “ HTM ” shpk NIPT K97006004D dhe “BE-IS” shpk, NIPT
7.BOE “ Leon Konstruksion ” shpk NIPT K71820009I dhe “Superior Group” shpk,
8. “Impact” shpk
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • “ ITE Engineering ” shpk, - “ Ed Konstruksion” shpk
 • The winning bid ALL without vat 52 856 879,00
  Bidder Announcement date 23-02-2023
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 6 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE Nika shpk dhe Preka shpk, per arsye:
  -Preka shpk ka marre persiper te kryeje 68 perqind te punimeve dhe te deklaronte 16 punonjes dhe jo 12 punonjes.
  -Nuk ka dorezuar raportet e testimit per shkallen e mbrojtjes dhe izolimin.
  Ndricues dekorativ led 7,450 lumen 3000k
  Ndricues dekorativ led 3,363 lumen 3000k
  Ndricues dekorativ led 8,326 lumen 3000k
  Ndricues dekorativ led/ 2,796 lumen 3000k

  2. BOE ELAL COM shpk dhe ASI 2A CO shpk,per arsye:
  -Nuk ka dorezuar raportet e testimit per shkallen e mbrojtjes dhe izolimin per materialet e meposhtme:
  Ndricues dekorativ led 7,450 lumen 3000k
  Ndricues dekorativ led 3,363 lumen 3000k
  Ndricues dekorativ led 8,326 lumen 3000k
  Ndricues led, 142w, 3000k krahun
  Ndricues led 8,600 lumen 3000K

  3. Griald shpk, per arsye:
  -Nuk ka dorezuar raportet e testimit per shkallen e mbrojtjes dhe izolimin per materialet e meposhtme:
  Ndricues dekorativ led 7,450 lumen 3000k
  Ndricues dekorativ led 3,363 lumen 3000k
  Ndricues dekorativ led 8,326 lumen 3000k
  Ndricues led, 142w, 3000k krahun
  Ndricues led 8,600 lumen 3000K

  4. BOE HTM shpk dhe BE IS shpk, per arsye:
  -Nuk ka dorezuar raportet e testimit per shkallen e mbrojtjes dhe izolimin per materialet e meposhtme:
  Ndricues dekorativ led 7,450 lumen 3000k
  Ndricues dekorativ led 3,363 lumen 3000k
  Ndricues dekorativ led 8,326 lumen 3000k
  Ndricues led, 142w, 3000k krahun
  Ndricues led 8,600 lumen 3000K

  5. Impact shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur oferte ekonomike.
  -Nuk ka paraqitur asnje nga dokumentat e kerkuara
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for “ ITE Engineering ” shpk, viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for “ ITE Engineering ” shpk, viti 2014
  Monitor treasury transaction for “ ITE Engineering ” shpk, viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for “ ITE Engineering ” shpk, viti 2019-2020

  Monitor treasury transaction for “ Ed Konstruksion” shpk viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for “ Ed Konstruksion” shpk viti 2014
  Monitor treasury transaction for “ Ed Konstruksion” shpk viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for “ Ed Konstruksion” shpk viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Technical Specification
  Preventiv
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Detaje Elektrike
  Projekti 1
  Projekti 2
  Skema Elektrike e Panelit
  Planimetria e Rruges
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data