Open Procurement Albania

Shpenzime për mirëmbajtjen e rrjetit elektrik

Procuring Authority / Buyer Local Unit Kuçovë
Procuring Authority / Buyer Ndermarrja Komunale Kucove
Tender object Shpenzime për mirëmbajtjen e rrjetit elektrik
Reference No. REF-62615-03-16-2023
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 10 000 000,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 17-03-2023
Last date of Submitted Documents 03-04-2023
Tender Held Date 03-04-2023
No. of Bidders 2
Bidders 1. “ARTEO 2018” shpk
2. “KOLOSEU” shpk
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • KOLOSEU shpk
 • The winning bid ALL without vat 9 350 400,00
  Bidder Announcement date 04-04-2023
  Award and Contract Amount ALL with VAT 9350400
  Contract date 02-05-2023
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 4 Vjet ( 48 Muaj ) nga data e lidhjes së kontratës .
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. ARTEO 2018, per arsye:
  -Ka paraqitur vetem ekstraktin e regjistrit tregetar dhe asnje dokument tjeter
  Cancellation reason
  Additions Vlera e kontraktuar pa tvsh
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Preventiv
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Buletini Nr. 43 datë 15 Maj 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data