Open Procurement Albania

Rikonstruksion i kanalit të Xhelos faza e I (parë) qyteti Prrenjas

Procuring Authority / Buyer Local Unit Prrenjas
Procuring Authority / Buyer Bashkia Prrenjas
Tender object Rikonstruksion i kanalit të Xhelos faza e I (parë) qyteti Prrenjas
Reference No. REF-80158-09-15-2023
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 2 326 327,00
Type of Contract
Procurement Method Simplified open procedure
Stage Procedure Cancelled Procurement
Tender Publication Date 18-09-2023
Last date of Submitted Documents 28-09-2023
Tender Held Date 28-09-2023
No. of Bidders
Bidders
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 1 muaj nga data e nënshkrimit të kontratës.
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals
  Cancellation reason Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1b) në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement Buletini Nr. 86 datë 16 Tetor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data