Open Procurement Albania

Loti I. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për MB”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Ministria e Brendshme
Objekti i Tenderit Loti I. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për MB”
Nr. Reference REF-48747-11-07-2022
Vlera / Fondi Limit 1 987 660,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 08-11-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 23-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues 1.“RO_AL” SH.P.K
2.“BOLT” SH.P.K
3.“BUNA” SH.P.K
4.“ERALD” SH.P.K
5.“ERZENI-SH” SH.P.K 6.“MUÇA” SH.P.K
7.“SHAGA” SH.P.K
8. “MAX ARREDO GROUP” SH.P.K

Jane identifikuar si te suksesshem, operatoret ekonomike te meposhtem me keto vlera perkatese:
1.“RO_AL” SH.P.K -1.099.100 Leke
2.“BOLT” SH.P.K - 1.754.000 Leke
3. “BUNA” SH.P.K - 1.287.250 Leke
4. “ERALD” SH.P.K - 1.540.000 Leke
5. “ERZENI-SH” SH.P.K -1.472.200 Leke
6. “MUÇA” SH.P.K -1.212.000 Leke
7. “SHAGA” SH.P.K -1.976.400 Leke
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 13-12-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Me afat te marreveshjes kuader 12 (dymbedhjete) muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  - “MAX ARREDO GROUP” SH.P.K , per arsye:
  - nuk plotëson kriterin kumulativ. ( Operatori ekonomik ofertues në më shumë se një Lot, duhet të ketë kapacitetet teknike sa shuma e loteve për të cilat ka ofertuar, të marra së bashku), nënpika 3 të seksionit 2.3, të kritereve të veçanta për kualifikim, pasi është ofertues në 4 (katër) lote dhe ka paraqitur 2 (dy) mjete.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-48747-11-07-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data