Open Procurement Albania

LOTI 1 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 5001 (AFA) Tiranë”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Reparti Ushtarak nr. 5001
Objekti i Tenderit LOTI 1 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 5001 (AFA) Tiranë”
Nr. Reference REF-48998-11-07-2022
Vlera / Fondi Limit 94 856 552,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 08-11-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-12-2022
Data e mbajtjes se tenderit 09-12-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.“NIKA” SHPK
2.“SORI-AL” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Sori-al SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 93 910 341,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-03-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e kontratës/marrëveshjes kuadër ose afati për zbatimin e saj: Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. “NIKA” SHPK, per arsye:
  -Bazuar në Vendimin e Gjykatës Administrative të Apelit Tiranë Nr.34 (86-2023-683) dt.15.06.2023
  Arsyeja e Anulimit Kjo procedure eshte anuluar me pare ne Buletini Nr. 19 datë 27 Shkurt 2023.
  Arsyeja e Anulimit: Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik” neni 98, pika 1, germa b) Në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme.
  Shenime Më datë 09.05.2023 eshte shpallur fitues i procedures operatori ekonomik .“NIKA” SHPK

  Ka pasur ankesa nga operatoret ekonomike “SORI-AL” SHPK dhe “NIKA” SHPK me objekt kundershtimin e vendimmarrjes se Komisionit te Vleresimit te Ofertave mbi skualifikimine ofertave te paraqitura prej ketyre dy operatoreve ekonomike.

  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Sori-al SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Sori-al SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Sori-al SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Sori-al SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-48998-11-07-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formulari i njoftimit te operatoreve ekonomike te suksesshem ne Marreveshjen Kuader
  Formular per publikim “NIKA” SHPK
  Formular per publikim “SORI-AL” SHPK
  Formulari i njoftimit Perfundimtar te operatoreve ekonomike te suksesshem ne Marreveshjen Kuader

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data