Open Procurement Albania

Loti 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtoria e Shërbimit të Peshkimit dhe Akuakulturës”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Drejtoria e Peshkimit dhe Akuakulturës, Tiranë
Objekti i Tenderit Loti 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtoria e Shërbimit të Peshkimit dhe Akuakulturës”
Nr. Reference REF-76938-08-07-2023
Vlera / Fondi Limit 10 906 200,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 08-08-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-08-2023
Data e mbajtjes se tenderit 28-08-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “KADIU” SHPK
2. “VILNIK MOTORS” SHPK
3. “SERVIS - AUTO 2000” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SERVIS - AUTO 2000
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6 664 200,00
  Data e shpalljes se fituesit 14-09-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-76938-08-07-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Loti 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Shërbimit të Peshkimit dhe Akuakulturës”

  Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
  Institucion Kontraktues Drejtoria e Peshkimit dhe Akuakulturës, Tiranë
  Objekti i Tenderit Loti 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Shërbimit të Peshkimit dhe Akuakulturës”
  Nr. Reference REF-52965-12-12-2022
  Vlera / Fondi Limit 10 906 200,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 13-12-2022
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-01-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 04-01-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues 4
  Operatore Konkurues 1.SERVIS AUTO 2000 SH.P.K
  2.“TENDENCE 3A SH.P.K
  3.“VILNIK MOTORS” SH.A.
  4.“ALSTEZO” SH.A
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • SERVIS - AUTO 2000
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 514 940,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-02-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, sipas afatit të marrëveshjes kuadër të përcakturar për secilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankese nga operatori ekonomik “VILNIK MOTORS” SHPK, me objekt shfuqizimin e vendimit te Komisionit te Vleresimit te Ofertave mbi kualifikimin e ofertes te paraqitur nga operatori ekonomik “SERVIS-AUTO 2000” SHPK per kete procedure prokurimi.
  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit Në zbatim të pikës b), të nenit 98 të Ligjit Nr.162/2020 ku përcaktohet se “...d) kur Komisioni i Prokurimit Publik vendos anulimin sipas parashikimeve në këtë ligj...”
  Shenime Buletini i Anulimit te Procedures: Buletini Nr. 32 datë 11 Prill 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-52965-12-12-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formulari i njoftimit te operatoreve ekonomike te suksesshem ne Marreveshjen Kuader
  Formular per Publikim "Lidhur me pretendimet mbi kualifikimin/skualifikimin e ofertuesve te tjere duke referuar vetem kriteret per te cilat ngrihen pretendime"

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data