Open Procurement Albania

“Shërbim Printimi për Akademinë e Sigurisë”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Akademia e Sigurise Tirane
Objekti i Tenderit “Shërbim Printimi për Akademinë e Sigurisë”
Nr. Reference REF-58863-02-13-2023
Vlera / Fondi Limit 5 986 765,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 14-02-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-02-2023
Data e mbajtjes se tenderit 24-02-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1.“COLOMBO” SHPK
2. “Adenis Kastrati Kastrati ” PF
3.“RIKON-AL” SHPK
4.“InfoSoft Office” SHPK
5.“PC STORE” SHPK
6.“INTERLOGISTIC” SHPK
7.“FILARA” SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Adenis Kastrati PF
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 889 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-03-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Do të jetë nga momenti i nënshkrimit te kontratës/kontratave, sipas kërkesës se Autoritetit Kontraktor, brenda afatit 36 (tridhjetë e gjashtë) muaj të Marrëveshjes Kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.“COLOMBO” SHPK , per arsye:
  - nuk ploteson kerkesat sipas pikës 2 Seksionit 2.1 “Kapaciteti ekonomik dhe financiar”, në lidhje me dokumentacionin për bilancet dhe pasqyrat financiare. Konkretisht operatori ekonomik nuk paraqiti balance/pasqyrat financiare te çertifikuara nga Drejtoria e Tatimeve per vitin 2020, pasi ky dokument nuk ka vulen dhe nënshkrimin e Tatimeve .
  -Operatori ekonomik paraqiti bilancin e vitit 2021 ne formën fotokopje në kundërshtim me paragrafin e parafundit të shtojcës 8 të DST ku përcaktohet se “dokumentet duhet të jenë origjinale ose kopje të noterizuara”.

  2.“FILARA” SHPK , per arsye:
  - nuk ploteson kerkesat sipas Shtojcës 8 Kërkesat e Përgjithsme dhe të Vecanta per kualifikim pasi nuk paraqiti Formularin Përmbledhës të Vetdeklarimit dhe nuk paraqiti asnjë dokument sipas Kërkesave të Vecanata për Kualifikim në shtojcën 8 të DST.
  - nuk ka ofertë ekonomike pasi ka dorëzuar një formular oferte të paplotësuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-58863-02-13-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formulari i njoftimit te operatoreve ekonomike te suksesshem ne Marreveshjen Kuader

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data