Open Procurement Albania

Blerje pajisje laboratorike për Institutin e Ndërtimit

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Blerje pajisje laboratorike për Institutin e Ndërtimit
Nr. Reference REF-73973-06-30-2023
Vlera / Fondi Limit 29 540 333,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
Data e Njoftimit te Tenderit 03-07-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-07-2023
Data e mbajtjes se tenderit 18-07-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 60 (gjashtëdhjetë) ditë nga nënshkrimi i kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Ne zbatim te germes b) te pikes 1 te nenit 98 te të Ligjit nr.162 datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik”, në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme.
  Shenime Buletini i Anulimit te Procedures: Buletini Nr. 67 datë 07 Gusht 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  "Blerje pajisje laboratorike për Institutin e Ndërtimit”

  Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
  Institucion Kontraktues Instituti i Ndertimit
  Objekti i Tenderit "Blerje pajisje laboratorike për Institutin e Ndërtimit”
  Nr. Reference REF-60016-02-22-2023
  Vlera / Fondi Limit 29 540 333,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 23-02-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-03-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 10-03-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 45 (dyzetë e pesë) ditë nga nënshkrimi i kontratës
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankese nga operatori ekonomik “Medfau” SHPK me objekt kundershtimin e vendimit te Komisionit te Vleresimit te Ofertave mbi skualifikimin e ofertes te paraqitur nga ky operator ekonomik dhe mbetjen e skualifikuar te operatoreve ekonomike “Krijon ” SHPK dhe “Ismomeric”SHPK per arsye te mos permbushjes se specifikimeve teknike.Kjo ankese eshte publikuar ne regjistrin e ankesave me date 19.04.2023.
  Arsyeja e Anulimit Në zbatim te gërmës b) të pikës 1 të nenit 98 te të Ligjit nr.162 datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik”, në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme.
  Shenime Buletini i Anulimit te Procedures: Buletini Nr. 32 datë 11 Prill 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular per Publikim “Medfau” SHPK " Lidhur me arsyet e skualifikimit te operatorit ekonomik ankimues dhe pretendimet mbi skualifikimin e ofertuesve te tjere"

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data