Open Procurement Albania

“Blerje këpucë për Gardën e Republikës”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Garda e Republikes
Objekti i Tenderit “Blerje këpucë për Gardën e Republikës”
Nr. Reference REF-67127-04-25-2023
Vlera / Fondi Limit 29 995 279,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 26-04-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-05-2023
Data e mbajtjes se tenderit 16-05-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 48 (dyzetë e tetë) muaj nga nenshkrimi i marreveshjes kuader
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1: a) në procedurat me faza nuk është dorëzuar asnjë kërkesë e përshtatshme.
  Shenime Ka pasur ankese nga operatoret ekonomike “Armand Sinani” PF dhe “Gentian Sadiku” PF me objekt vendimmarrjen e Komisionit te Vleresimit te Ofertave mbi skualifikimin e ofertes te paraqitur prej tyre ne kete procedure prokurimi.

  Më datë 11.07.2023, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim e pretendimet e ankimuesve, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë pjesërisht ankesën e operatorit ekonomik “Armand Sinani” PF
  2. Të mos pranojë ankesën e operatorit ekonomik “Gentian Sadiku” PF për procedurën e mësipërme të prokurimit.
  3. Autoriteti kontraktor të anulojë procedurën e mësipërme të prokurimit dhe me rihapjen e procedurës të ketë parasysh konstatimet e mësipërme të bëra nga Komisioni i Prokurimit Publik.
  4. Autoriteti kontraktor, brenda 5 ditëve të vërë në dijeni Komisionin e Prokurimit Publik për zbatimin e vendimit, duke dokumentuar veprimet e kryera.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-67127-04-25-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankese “Armand Sinani” PF
  Formular Ankese “Gentian Sadiku” PF
  Formular Vendimi KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data