Open Procurement Albania

Loti 3 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore e Policisë Gjirokastër”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Drejtoria Vendore e Policisë Gjirokastër
Objekti i Tenderit Loti 3 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore e Policisë Gjirokastër”
Nr. Reference REF-76940-08-07-2023
Vlera / Fondi Limit 3 387 600,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
Data e Njoftimit te Tenderit 08-08-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-08-2023
Data e mbajtjes se tenderit 28-08-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Në zbatim të pikës b), të nenit 98 të Ligjit Nr.162/2020 ku përcaktohet se “...në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme...”
  Shenime Buletini i Anulimit te Procedures: Buletini Nr. 80 datë 25 Shtator 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-76940-08-07-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Loti 1 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Gjirokastër”

  Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
  Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
  Objekti i Tenderit Loti 1 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Gjirokastër”
  Nr. Reference REF-75138-07-13-2023
  Vlera / Fondi Limit 3 387 600,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 17-07-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-07-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 24-07-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Do të jetë nga momenti i nënshkrimit te kontratës/kontratave, sipas kërkesës se Autoritetit Kontraktor, brenda afatit të përcaktuar të Marrëveshjes Kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Në zbatim të pikës b), të nenit 98 të ligjit nr.162/2020 ku përcaktohet se “...në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme...”
  Shenime Buletini i Anulimit te Procedures: Buletini Nr. 67 datë 07 Gusht 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-75138-07-13-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data