Open Procurement Albania

Loti 2:Blerje Laborator Levizes (Autolaborator) për Inspektoriatin Shtetëror Teknik dhe Industrial

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti 2:Blerje Laborator Levizes (Autolaborator) për Inspektoriatin Shtetëror Teknik dhe Industrial
Nr. Reference REF-83167-10-11-2023
Vlera / Fondi Limit 16 166 666,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 12-10-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-10-2023
Data e mbajtjes se tenderit 27-10-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 60-120 (gjashtëdhjetë e njëqind e njëzetë ditë)
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Ne zbatim te germes b) te pikes 1 te nenit 98 te të Ligjit nr.162 datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik”, në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme.
  Shenime Njoftuar anullimi i procedures ne Buletinin Nr. 95 datë 20 Nëntor 2023

  Më datë 20.11.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik, dhe autoritetit kontraktor është protokolluar ankesa e operatorit ekonomik “Medfau” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomik ankimues “Medfau” SHPK.

  Më datë 20.12.2023, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim e pretendimet e ankimuesit, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë pjesërisht ankesën e operatorit ekonomik “MEDFAU” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor të anulojë procedurën e mësipërme të prokurimit dhe me rihapjen e procedurës të ketë parasysh konstatimet e bëra nga Komisioni i Prokurimit Publik.

  Më datë 19.01.2024, Komisioni i Prokurimit Publik pasi shqyrtoi ankesat e paraqitura nga operatorët ekonomikë ankimues dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të lejojë autoritetin kontraktor me hapat e mëtejshëm të proedurës së prokurimit
  2. Autoriteti kontraktor me rishapalljen e procedurës të reflektojë në dokumentat e tenderit përcaktimet e vendimit Nr. 1342/2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi “Medfau” SHPK
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data