Open Procurement Albania

“Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Fier”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Fier”
Nr. Reference REF-85256-01-29-2021
Vlera / Fondi Limit 10 723 990,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 01-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 24-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1) “ALSTEZO” SHA
2) “KADIU” SHA
3) “VILNIK MOTORS” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALSTEZO
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 10 523 950,00
  Data e shpalljes se fituesit 31-03-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “KADIU” SHA:
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 3 të seksionit 3.1 “Kapaciteti ligjor/profesional i operatorëve ekonomikë”, pasi në ditën e hapjes së ofertave, nuk arriti të provojë se është i pajisur me leje mjedisore të tipit B, Kodi III.1.B të lëshuar nga Qendra Kombëtare e Biznesit (QKB), për vendin ku ushtron aktivitetin e bojatisjes së mjeteve. Leja mjedisore e tipit B Kodi III.1.B e paraqitur në SPE, nuk është në emër të operatorit ekonomik ofertues, por është në emër të “Tendence 3A” sh.a.

  2. “VILNIK MOTORS” SHPK
  • Tërhequr nga oferta e tij me shkresën datë 06.03.2021, e protokolluar pranë ABP me nr. 551 prot datë 11.03.2021.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-85256-01-29-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data