Open Procurement Albania

Loti 3 "Blerje mishi dhe nënproduktet e tij"

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti 3 "Blerje mishi dhe nënproduktet e tij"
Nr. Reference REF-85668-02-02-2021
Vlera / Fondi Limit 7 011 976,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 03-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 26-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1) “M.C. Catering” SHPK
2) “Sinani Trading” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • M.C.CATERING
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 791 600,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoriteteve kontraktore, sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. Arsyeja e skualifikimit për “SINANI TRADING” SHPK
  - Ofertuesi nuk plotëson pikën 7, Seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave, Operatori ekonomik nuk arriti të paraqesë Raport Fletë analizë Mikrobiologjike për artikullin “Mish Pule, cilësi e parë” nga një laborator i referencës ose i akredituar sipas legjislacionit në fuqi. Fletë analiza datë 25.02.2021 e paraqitur nga operatori ekonomik “Sinani Trading” shpk, është lëshuar nga Laboratori Noval për artikullin “Zog Fshati i freskët” dhe jo për artikullin “Mish Pule, cilësi e parë” sic kërkohet në DST.
  - Ofertuesi nuk plotëson pikën 8, Seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi nga Fletë Analiza Fiziko - Kimike dhe Mikrobiologjike datë 25.02.2021 e paraqitur për produktin e përpunuar të mishit “Kremvice” konstatohet se, rezultatet e analizave referuar treguesve “Numërimi bakterial” dhe “Lagështia” janë përtej normave të përcaktuara në pikën 6 të Lotit 3, Shtojca 10 “Specifikimet Teknike” të Dokumenteve Standarte të Tenderit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per M.C.CATERING viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per M.C.CATERING viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per M.C.CATERING viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per M.C.CATERING viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-85668-02-02-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data