Open Procurement Albania

Blerje Këpucë për Qendrën Kombëtare të Urgjencës Mjekësore

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Shërbimi Kombëtar i Urgjencës
Objekti i Tenderit Blerje Këpucë për Qendrën Kombëtare të Urgjencës Mjekësore
Nr. Reference REF-89909-03-12-2021
Vlera / Fondi Limit 11 983 333,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 16-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 08-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1) “GENTIAN SADIKU” PF
2) "W-CENTER" SHPK
3) "UNIVERS PROMOTIONS" SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • UNIVERS PROMOTIONS
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 11 350 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-05-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoriteteve kontraktore, brenda afatit të marrëveshjes kuadër brenda 90 ditëve nga dita pas nënshkrimit të lidhjes së kontratës/ kontratave.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Kanë marrë përgjigje me vendimin e KSHA nr.780/2 prot., 28.04.2021
  Njoftimi i klasifikimit pas rivlerësimit është bërë në datë 11.05.2021
  Nuk ka pasur ankesa pas rivlerësimit.

  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “W-CENTER” SHPK:
  • Nuk plotëson pikën 2, seksioni 2.1, “Kapaciteti ligjor/profesional i operatorëve ekonomik”, pika 2, “Kriteret e veçanta të kualifikimit”, pasi në momentin e hapjes së ofertave nuk arriti të paraqesë kopje të certifikuar të bilancit të vitit 2020, të paraqitur pranë autoriteteve përkatëse tatimore.
  • Nuk përmbush specifikimet teknike, sic kërkohen në Shtojcën 10 të DST dhe, konkretisht në lidhje me “pjesën e sipërme” të këpucës, ku kërkohet që të ketë 6 vende për kalimin e lidhseve, të cilat duhet të jenë jo metalike (metal free), dhe te pjesa e llapës në kuadrat e qepur me versionin 3D logoja 127 e QKUM-së. Mostra e paraqitur, si pjesë e ofertës nga ofertuesi ka 6 vende për kalimin e lidhseve, të cilat janë metalike dhe nuk ka të qepur në pjesën e llapës logon 127 të QKUM-së.

  2. “GENTIAN SADIKU” SHPK:
  • Sipas Vendimit te KSHA nr. 780/2 date 28.04.2021, pasi Laboratori Fiziko-Mekanik dhe Kimik i Tekstilit dhe Lëkurës pranë Universitetit Politeknik të Tiranës, në momentin e lëshimit të raport testimeve, datë 06.04.2021, për artikujt e dërguara nga “Gentian Sadiku” P.F., nuk ka qënë laborator i akredituar nga organi kombëtar i akreditimit DPA (certifikata e akreditimit ka qënë me vlefshmëri deri në datën 16.06.2020), në kundërshtim me kriterin në shtojcën nr.9 në “Kriterete e Vecanta të Kualifikimit” në Seksionin 2.3 “Kapaciteti Teknik” pika

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-89909-03-12-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data