Open Procurement Albania

Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”
Nr. Reference REF-91100-03-25-2021
Vlera / Fondi Limit 110 979 757,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 26-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 19-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues 1. KASTRATI” SHPK dhe “KASTRATI GROUP” SHA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KASTRATI -KASTRATI SHA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH Marzhi i fitimit në 15,2 %
  Data e shpalljes se fituesit 14-05-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 (dy) vite;
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër: Organi Qëndror Blerës, në emër dhe për llogari të autoriteteve kontraktore të mëposhtme:

  1. Drejtoria e Shërbimit Spitalor, Skrapar, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 2,500,000 (dy milion e pesëqind mijë) lekë (pa TVSH).
  2. Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor, Mat, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 1,164,115 (një milion e njëqind e gjashtëdhjetë e katër mijë e njëqind e pesëmbëdhjetë) lekë (pa TVSH).
  3. Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 6,000,000 (gjashtë milion) lekë (pa TVSH).
  4. Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor Pukë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 1,835,140 (një milion e tetëqind e tridhjetë e pesë mijë e njëqind e dyzetë) lekë (pa TVSH).
  5. Spitali Universitar i Traumës, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 11,667,000 (njëmbëdhjetë milion e gjashtëqind e gjashtëdhjetë e shtatë) lekë (pa TVSH).
  6. Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor Tepelenë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 1,666,666 (një milion gjashtëqindë e gjashtëdhjetë e gjashtë mijë e gjashtëqind e gjashtëdhjetë e gjashtë) lekë (pa TVSH).
  7. Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kuçovë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 3,100,000 (tre milion e njëqind mijë) lekë (pa TVSH).
  8. Autoriteti Kombëtar për Sigurinë dhe Emergjencat në Miniera, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 1,700,000 (një milion e shtatëqind mijë) lekë (pa TVSH).
  9. Shtëpia e Fëmijëve Shkollorë Tiranë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 3,278,228 (tre milion e dyqind e shtatëdhjetë e tetë mijë e dyqind e njëzetë e tetë) lekë (pa TVSH).
  10. Operatori i Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor, Drejtoria Rajonale Vlorë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 2,959,030 (dy milion e nëntëqind e pesëdhjetë e nëntë mijë e tridhjetë) lekë (pa TVSH).
  11. Qendra e Shërbimit dhe e Administrimit të Mjeteve të Transportit, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 26,078,120 (njëzetë e gjashtë milion e shtatëdhjetë e tetë mijë e njëqind e njëzetë) lekë (pa TVSH).
  12. Qëndra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 7,795,458 (shtatë milion e shtatëqind e nëntëdhjetë e pesë mijë e katërqind e pesëdhjetë e tetë) lekë (pa TVSH).
  13. Agjencia Rajonale e Ekstensionit Buqësor, Tiranë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 1,786,800 (një milion e shtatëqind e tetëdhjetë e gjashtë mijë e tetëqind) lekë (pa TVSH).
  14. Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 13,872,000 (trembëdhjetë milion e tetëqind e shtatëdhjetë e dy mijë) lekë (pa TVSH).
  15. Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 10,099,200 (dhjetë milion e nëntëdhjetë e nëntë mijë e dyqind) lekë (pa TVSH).
  16. Drejtoria e Shërbimit Spitalor Peqin, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 1,950,000(një milion e nëntëqind e pesëdhjetë mijë) lekë (pa TVSH).
  17. Shtëpia e të Moshuarve Tiranë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 528,000 (pesëqind e njëzetë e tetë mijë) lekë (pa TVSH).
  18. Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 13,000,000(trembëdhjetë milion) lekë (pa TVSH).
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-91100-03-25-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data