Open Procurement Albania

LOTI II: Objekti“Sherbim me roje civile Zyrat e Sektorit Kukes dhe Skrapin ne Trull Surroi (vendndodhja Kukes)”

Autoritet Prokurues Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder
Institucioni Prokurues Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder
Objekti i Tenderit LOTI II: Objekti“Sherbim me roje civile Zyrat e Sektorit Kukes dhe Skrapin ne Trull Surroi (vendndodhja Kukes)”
Nr. Reference REF-30121-07-11-2019
Vlera / Fondi Limit 3 474 752,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 12-07-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-08-2019
Data e mbajtjes se tenderit 12-08-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues EUROGJICI SECURITY
TONY SECYRITY
ORKA
NAZERI-2000
TREZHNJEVA
ORUÇI- 07
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TREZHNJEVA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3,160,218.16
  Data e shpalljes se fituesit 06-09-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3792261.79
  Data e lidhjes se kontrates 14-10-2019
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “ ORUÇI- 07” sh.p.k:
  • Ne Autorizimin e AKEP, distanca e percaktuar me rreze 12.5 km, nuk e mbulon vendndodhjen e objektit, ne kundershtim me piken 2.3/2 të Kritereve te Vecanta te Kualifikimit.
  • Mungojnë bilancet e shoqërise per vitet 2016-2017, në kundërshtim me piken 2.2 te Kritereve te Kualifikimit Kapaciteti Ekonomik dhe Financiar.
  • Nuk plotëson numrin e punonjësve të shërbimit për këtë lot, pasi referuar vërtetimit te Performances, lëshuar nga DVP Kukes, ju keni të angazhuar 15 punonjës në kontratat ekzistuese, ndërkohë që lista e plotë përfshin në total 18 punonjës. Per mbulimin e kontrates, për të cilen ju konkurron , janë kërkuar 10 punonjës që ju nuk i plotëson .

  2. “NAZERI-2000” SH.P.K, :
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Sqarim:

  Oferta fillestare ka qene ne vleren 6 320 436.32 lekë pa tvsh ( gjashtë milion e treqind e njëzet mijë e katërqind e tridhjete e gjashtë pikë tridhjetë e dy) leke pa T.V.SH dhe 7 584 523.58 (shtatë milion e pesëqind e tetëdhjete e kater mije e pesëqind e njëzet e tre presje pesëdhjetë e tete) leke me TVSH, por ashtu sic eshte njoftuar ne Dokumentet e Tenderit, subjektit fitues i eshte bere e ditur qe Drejtoria e Rajonit Verior, zyrtarisht nuk eshte me Institucioni pergjegjes per administrimin vend depozitimit te Skrapit ne Trull Surroi.
  Si rrjedhim, eshte perjashtuar nje vend roje shoqeruar me zbritjen e vleres se ofruar konform dispozitave ligjore ne fuqi.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder REF-30121-07-11-2019
  Njoftimi i Tenderit Nr.28 - Dt.15-07-2019
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr.36 - Dt.09-09-2019
  Lidhja e Kontrates Nr.42 - Dt.21-10-2019
  Anulimi i Tenderit

  “Sherbim me roje civile Zyrat e Sektorit Kukes dhe Skrapin ne Trull Surroi (Kukes)”

  Autoritet Prokurues Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder
  Institucioni Prokurues Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder
  Objekti i Tenderit “Sherbim me roje civile Zyrat e Sektorit Kukes dhe Skrapin ne Trull Surroi (Kukes)”
  Nr. Reference REF-29540-07-05-2019
  Vlera / Fondi Limit 6 634 970,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 08-07-2019
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-08-2019
  Data e mbajtjes se tenderit 01-08-2019
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Gjate punes ne sistem, eshte shenuar gabim vlera e fondit limit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder REF-29540-07-05-2019
  Njoftimi i Tenderit Nr.28 - Dt.15-07-2019
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.28 - Dt.15-07-2019

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data