Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 156 291 117,074,084,779 175 81,131,126,012 75,896,868,396

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion per Mirembajtjen me performance të segmenteve rrugore të shtuara me VKM nr.600, date 13.10.2021.” 46,020,859 Njoftuar Fituesi “NET-GROUP” &“SWS CONSULTING ENGINEERING” 41,100,400.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 7 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor K/Podgorie - K/Liqena” 59,075,701 Njoftuar Fituesi Vashtemia SHPK 49,030,010.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 6 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Bilisht - Miras" 42,933,134 Njoftuar Fituesi Artyka II SHPK 42,925,522.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 4 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugorr Vau Dejes - Nenshat - Lezhe + By pas Berdice + D/Plazh Velipoje - Vilun” 78,817,914 Njoftuar Fituesi “IRIDIAN” & “AURORA KONSTRUKSION” 78,815,966.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 4: Kontrata D “Mirëmbajtje me performance e akseve kryesore të Rajonit Jugor” 1,411,691,646 Njoftuar Fituesi SALILLARI SHPK 1,411,597,878.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 9 “Mirëmbajtje me performancë e segmenteve rrugorë Këlcyrë – Ballaban (13.5 km) dhe K/Gllavë – Ballaban” 42,303,176 Njoftuar Fituesi IDK – Konstruksion 41,873,265.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 10 “Mirëmbajtje me performancë e rrugëve të plazheve: Plazhi Kakome 3 km, Lukovë 2.6 km, Borsh 2 km, Livadh 2 km, Jalë 5.3 km, Dhërmi 1.7, Dhermi (rruga Perivolo) 2.7 km, Palasë 2.5 km,” 42,933,693 Njoftuar Fituesi A.L-ASFALT 40,141,920.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale, Vertikale dhe Pajisjeve të Sigurisë Rrugore në Akset e Rajonit Jugor, Loti 3 165,940,155 Njoftuar Fituesi IDK – Konstruksion 163,818,234.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rikonstruksion i aksit rrugor Maliq-Lozhan i Ri-Strelcë 1,183,260,667 Njoftuar Fituesi GJIKURIA SHPK 1,164,381,419.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim rruga Korçë – Ersekë Loti 2 (pjesa e dytë)” 2,165,325,695 Lidhur Kontrata A. N. K. 2,164,693,349.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 3: Kontrata C “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Juglindor” 46,602,511 Njoftuar Fituesi “TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING” & “ARABEL - STUDIO” & “LEAD CONSULTING” 46,156,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale, Vertikale dhe Pajisjeve të Sigurisë Rrugore në Akset e Rajonit Jugor, Loti 3)” 1,621,246 Lidhur Kontrata INFRATECH SHPK 1,459,122.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Rehabilitim i rrëshqitjes në segmentin rrugor Qafë Mali-Fierzë” 2,083,231 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 1: Kontrata A “Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Verior” Lidhur Kontrata GECI SHPK
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Përmirësimi i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Verior, Loti 1” 1,810,321 Njoftuar Fituesi Zenit 06 SHPK 1,622,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 2 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Ura e Zapodit - Shishtavec” 90,779,089 Njoftuar Fituesi “Marsi” sh.p.k & “Mela” sh.p.k 81,091,448.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Rikonstruksion i aksit rrugor Maliq - Lozhan i Ri - Strelcë” 10,263,717 Njoftuar Fituesi C.E.C GROUP SHPK 9,990,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “ Emergjencë, riparimi i Urës “Shtrezë 2”, në aksin rrugor Kukës –Shishtavec (me çelsa në dorë) 8,243,509 Njoftuar Fituesi MARSI 7,934,509.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion Punimesh Ndërtim rruga Kardhiq- Delvinë Loti 8 (Sistemimi dhe Rivitalizim i Skarpateve) 8,875,881 Lidhur Kontrata "DRICONS" 8,596,703.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 2: Kontrata B “Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Verilindor” 1,418,031,731 Njoftuar Fituesi ”ALKO-IMPEX General Construcion”sh.p.k &“ALKO IMPEX CONSTRUCTION” sh.p.k 1,417,993,187.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale, Vertikale dhe Pajisjeve të Sigurisë Rrugore në Akset e Rajonit Qëndror Loti 2 (2022)” 1,620,255 Njoftuar Fituesi Tower SHPK 1,459,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 3: Kontrata C “Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Juglindor” Lidhur Kontrata 2 T SHPK
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim rruga Kardhiq - Delvinë Loti 8 (Sistemimi dhe Rivitalizim i Skarpateve) 1,440,907,156 Lidhur Kontrata “Gener 2” sh.p.k. 1,436,346,030.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Ndërtim rruga Korçë – Ersekë Loti 2 (pjesa e dytë)” 16,916,112 Lidhur Kontrata A & E Engineering SHPK 16,908,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 1 “Mirembajtje me performance e segmenteve rrugore Bogë - Theth + K/Hani i Hotit - Vermosh + Deg. Grabon – Dogana” 412,955,051 Lidhur Kontrata NDERTUESI 2014 shpk - JUBICA shpk 412,859,042.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Rehabilitim i rrugës së ish repartit ushtarak për në aeroportin e Rinasit” 33,324,063 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rehabilitimi i rrëshqitjes segmenti rrugor Qafë Mali-Fierzë 99,168,047 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 1: Kontrata A “Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Verior” 883,086,388 Njoftuar Fituesi GECI SHPK 880,851,426.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 3: Kontrata C “Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Juglindor” 1,455,726,087 Njoftuar Fituesi 2 T SHPK 1,455,620,460.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar "Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale, Vertikale dhe Pajisjeve të Sigurisë Rrugore në Akset e Rajonit Qëndror Loti 2 (2022)" 165,805,365 Lidhur Kontrata "R.S.&M SHPK & SI.SI-AL SHPK" 161,433,150.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data