Open Procurement Albania

Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti VII : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Vlore (k/spital) - Peshkepi + rruga Peshkepi - Selenicë + rruga Peshkepi - Vllahinë + rruga Vllahinë - Poçem - Povel + rruga Levan - Vlorë (e vjetra)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor : Loti VII : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Vlore (k/spital) - Peshkepi + rruga Peshkepi - Selenicë + rruga Peshkepi - Vllahinë + rruga Vllahinë - Poçem - Povel + rruga Levan - Vlorë (e vjetra)

Burimi i Financimit : Buxheti i Shtetit.
Marrveshja kuader do te lidhet nga Autoriteti Rrugor Shqiptar në emër dhe për llogari të Drejtorise se Rajonit Jugor, Gjirokaster
Nr. Reference REF-65452-07-14-2020
Vlera / Fondi Limit 169 211 472,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E kufizuar, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 16-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 05-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “BALILI KONSTRUKSION” & “AGBES CONSTRUKSION”
2 “METEO” & “SHENDELLI”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BALILI KONSTRUKSION - AGBES CONSTRUKSION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 149 759 590,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-07-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e marveshjes kuadër në muaj 48 . Kohëzgjatja e kontratës / kontratave, bazuar ne marveshjen kuader sipas nevojave të autoritetit kontraktor .
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa ne KPP e cila ka dale me vendimin nr.263/2021, date 08.06.2021. Heqja e pezullimit sipas vendimit 263/3/2021, date 22.06.2021.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. METEO” & “SHENDELLI”, për këto arsye:
  - Komisioni i Vleresimit te Ofertave, skualifikoi bashkimin e operatoreve ekonomik“METEO” & “SHENDELLI”, në zbatim të vendimit nr 263/2021, datë 08.06.2021 , të Komisionit tëProkurimit Publik
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BALILI KONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BALILI KONSTRUKSION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BALILI KONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BALILI KONSTRUKSION viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AGBES CONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AGBES CONSTRUKSION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AGBES CONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AGBES CONSTRUKSION viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Autoriteti Rrugor Shqiptar REF-65452-07-14-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Apelime dhe Vendime te KPP
  Contract Notice

  Standard Documents Of The Restricted Procedure / Services

  Preventivi i Fondit Limit
  Limit Fund Bill Of Quantities

  Relacion Teknik (Projekt me Pershkrim)
  Technical Report (DESCRIPTIVE PROJECT)

  Specifikimet Teknike
  Technical Specifications

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data