Open Procurement Albania

Loti 3 : “Mirëmbajtje me performancë Tiranë - Dajt - Qafë Mollë - Bizë, Qafë Priskë - Shkallë – Shëngjergj, Uzina e Traktorit - Lanabregas, Sauk - Farkë "

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Qëndror - Loti 3 : “Mirëmbajtje me performancë Tiranë - Dajt - Qafë Mollë - Bizë, Qafë Priskë - Shkallë – Shëngjergj, Uzina e Traktorit - Lanabregas, Sauk - Farkë "


Marveshja kuader do te lidhet nga Autoriteti Rrugor Shqiptarnë emër dhe për llogari të Drejtorise se Rajonit Qendror Tirane Kontrata/ kontratat do te lidhen nga Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane

Burimi i Financimit : Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference REF-65730-07-16-2020
Vlera / Fondi Limit 255 787 340,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E kufizuar, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 17-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 07-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “VICTORIA INVEST INTERNATIONAL”
2 “XHAST” & “ALB – SHPREA” & MELA”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • XHAST SHPK - ALB SHPRESA - MELA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 249,735,000
  Data e shpalljes se fituesit 10-02-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 299 682 000
  Data e lidhjes se kontrates 07-01-2022
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e marveshjes kuadër në muaj 48 . Kohëzgjatja e kontratës / kontratave, bazuar ne marveshjen kuader sipas nevojave të autoritetit kontraktor .
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka paraqitur ankese operatori Victoria Invest” sh.p.k me objekt kundërshtimin e vendimit të KVO lidhur me vlerësimin në pikë të ofertës së paraqitur nga ai.
  Ankesa nuk eshte pranuar as nga AK, as nga KPP (Shprehur me vendim nr.40/2021 date 25.01.2021).

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1.“VICTORIA INVEST INTERNATIONAL” :
  Skualifikuar në zbatim te Vendimit nr.40/2021 prot, date 25.01.2021, të Komisionit të Prokurimit Publik ,
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XHAST SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XHAST SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XHAST SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XHAST SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Autoriteti Rrugor Shqiptar REF-65730-07-16-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 8 datë 24 Janar 2022
  Anulimi i Tenderit
  Apelime dhe Vendime te KPP
  Contract Notice

  Standard Documents Of The Restricted Procedure / Services

  Preventivi i Fondit Limit
  Limit Fund Bill Of Quantities

  Relacion Teknik (Projekt me Pershkrim)
  Technical Report (DESCRIPTIVE PROJECT)

  Specifikimet Teknike
  Technical Specifications

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data