Open Procurement Albania

“Ndertim rruga Dukaj Sinanaj, Tepelene”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Ndertim rruga Dukaj Sinanaj, Tepelene”
Nr. Reference REF-75865-10-17-2020
Vlera / Fondi Limit 393 325 857,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 19-10-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-11-2020
Data e mbajtjes se tenderit 19-11-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. Alb Building
2. ALB TIFBAU & ERAL CONSTRUKSION COMPANY & JOGI & STERKAJ
3. SIRETA 2F & KUPA & EURO ALB
4. BE-IS & VELLEZRIT HYSA
5. 2T
6. AGBES CONSTRUKSION
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 2 T SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 380,568,371.17
  Data e shpalljes se fituesit 18-12-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka mare pergjigje me 02.12.2020.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “Alb Building:
  • Nuk ka paraqitur dokumentacionin ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumnetet e tenderit.

  2. “ALB TIFBAU & ERAL CONSTRUKSION COMPANY & JOGI & STERKAJ”
  • Nuk ka paraqitur dokumentacionin ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumnetet e tenderit.
  Puna e ngjashme e paraqitur nga Bashkimi i Operatoreve ekonomik nuk ploteson perqindjen pjesmarrese te secilit ne kete bashkim operatoresh.
  • BOE nuk disponon stafin e nevojshem per realizimin e kesaj kontrate pasi disa nga drejtuesit teknik te propozuar per kete procedure konkretisht nga Eral Konstruksion dhe Sterkaj jane te angazhuar ne kontrate tjeter ne proces ndertimi te lidhur me Autoritetin Rrugor Shqiptar

  3. “ SIRETA 2F & KUPA & EURO ALB”:
  • Nuk plotesohet pika 2.3.1 mbi punen e ngjashme pasi totali i puneve te ngjashme te paraqitura nuk arrin vleren 50 % te fondit limit ne kerkuar ne DST.
  • Nuk plotesohet pika 2.3.3 pasi nuk plotesohen pikat e licences Np-5 B dhe NS-6 B. ( nga licencat e operatorit Kupa dhe Euro Alb pasi operatori Sireta 2 F nuk ka paraqitur licence)
  • Nga operatori Sireta 2F nuk eshte paraqitur vertetimi i detyrimeve OSHEE
  • Nga operatori Sireta 2F nuk eshte paraqitur vertetim per pagim detyrimesh ne Diber, Peshkopi per vitin 2019 pasi jane hapur adresat me date 29.03.2019 dhe mbyllur me date 11.04.2019
  • “Sireta 2F & KUPA & Euro Alb "shpk” nuk disponon mjetet dhe paisjet e nevojshme teknike per realizimin e kesaj kontrate pasi disa nga mjetet e deklaruara per kete procedure jane te angazhuara ne kontrate tjeter ne proces ndertimi te lidhura me Autoritetin Rrugor Shqiptar

  4. “BE-IS & VELLEZRIT HYSA”:
  Nuk ka paraqitur dokumentacionin ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumnetet e tenderit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2 T SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2 T SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2 T SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2 T SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Rilevimi Topografik

  Horografia

  Planimetria

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data