Open Procurement Albania

Ndërtim i rrugës. lidhja e Autostradës Milot - Morine me Aeroportin e Kukësit

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Ndërtim i rrugës. lidhja e Autostradës Milot - Morine me Aeroportin e Kukësit
Nr. Reference REF-75863-10-17-2020
Vlera / Fondi Limit 599 492 271,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 19-10-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-11-2020
Data e mbajtjes se tenderit 19-11-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1. 4A-M” & “BE-IS” & C.E.C Group
2. CURRI” & “VELLEZRIT HYSA
3. KEVIN CONSTRUCTION
4. VEGA & “ALKO IMPEX GENERAL CONSTRUKSION” & 6D PLAN & MF INVEST
5. SALILLARI” & “UTS -01
6. FUSHA
7. ED KONSTRUKSION
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SALILLARI - UTS - 01
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 567,719,180.99
  Data e shpalljes se fituesit 16-12-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 7 muaj e 25 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “4A-M” & “BE-IS” & C.E.C Group:
  • nuk ka paraqitur dokumentacionin ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumnetet e tenderit, arsyet e skualifikimit jane:
  • nuk ploteson kriterin per kapacitetin Teknik 2.3 te kritereve te vecanta te dokumentave te tenderit per objektin per sa i perkete ”Pervojes se sukseshme ne realizimin e puneve te ngjashme ” BOE “4-AM” dhe“Be- IS” sh.p.k “ Nisur nga variantet e kerkuara ne termat e references operatori ekonomik duhet te kete realizuar me sukses gjate tre viteve te fundit pune te ngjashme nyje ne disnivel ( interchange) ne akse kombetare autostrada.”
  • nuk ploteson kriterin per kapacitetin Teknik 2.3.11/a te kritereve te vecanta te dokumentave te tenderit

  2. Bashkimi I Operatoreve ekonomik “CURRI” & “VELLEZRIT HYSA & Gjeokonsult & CO:
  nuk ka paraqitur dokumentacionin ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumnetet e tenderit.
  •nuk ploteson kriterin per kapacitetin Teknik 2.3 te kritereve te vecanta te dokumentave te tenderit per objektin per sa i perkete ”Pervojes se sukseshme ne realizimin e puneve te ngjashme .

  3. Operatoreve ekonomik “ KEVIN CONSTRUCTION
  • nuk ka paraqitur dokumentacionin ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumnetet e tenderit,
  • nuk ploteson, kriterin 2.3.2 te kritereve te vecanta te dokumentave te tenderit. Operatori Ekonomik duhet të ketë nje punesim mesatar, me jo më pak se 350 punonjes, për periudhën (Janar 2020 – Shtator 2020).
  • kriterin 2.3.3 te kritereve te vecanta te dokumentave te tenderit. O E nuk disponon pikat e liçenses se zbatimit, NS-7-B, NS-18-C.
  • kriterin 2.3.4 te kritereve te vecanta te dokumentave te tenderit. O E nuk ka paraqitur projektues.
  • kriterin 2.3.5/A te kritereve te vecanta te dokumentave te tenderit. O.E nuk ka paraqitur dokumentacion per 1 (nje) ing.gjeodet dhe 1(nje) ing.ndertimi .
  • kriterin 2.3.5/B te kritereve te vecanta te dokumentave te tenderit. O E nuk ka paraqitur dokumentacion per 1(nje) ing Hidroteknik, 1(nje) Ing mekanik, 1(nje) ing Ndertimi 1(nje) agronom dhe 1(nje) ing.elektrik .

  4. Bashkimi i Operatoreve ekonomik “VEGA & Alko IMPEX GENERAL CONSTRUCTION dshh”,
  • nuk ka paraqitur dokumentacionin ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumnetet e tenderit, arsyet e skualifikimit jane: • nuk ploteson :kriterin per kapacitetin Teknik 2.3 te kritereve te vecanta te dokumentave te tenderit per objektin per sa i perkete ”Pervojes se sukseshme ne realizimin e puneve te ngjashme
  • Construction “ &“6D Plan”sh.p.k ne teresi nuk ploteson kriterin 2.3.11/a e kerkuar per kapacitetin e makinerive. nuk ka paraqitur Kamjoncine me vinxh.
  • “Vega & Alko Impex General Construction & MF Invest Group & “Alko Impex Construction“ & “6D Plan” sh.p.k,nuk ploteson kriterin 2.3.4 te kritereve te vecanta te dokumentave te tenderit :License projektimi kategori A 2/b pika 3 (vepra arti ne infrastrukture).

  5. Operatoreve ekonomik “ FUSHA
  • nuk ka paraqitur dokumentacionin ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumnetet e tenderit.
  • Nuk ploteson Kriterin 2.3.1/a te DST Operatori Ekonomik duhet te kete realizuar punë të ngjashme për një objekt të vetëm në një vlerë jo më pak se 50% e fondit limit dhe që është realizuar me sukses gjatë tri viteve të fundit;Shënim: Nisur nga variantet e kerkuara ne termat e references operatori ekonomik duhet te kete realizuar me sukses gjate tre viteve te fundit pune te ngjashme nyje ne disnivel ( interchange) ne akse kombetare autostrada


  6. Operatori ekonomik “ED KONSTRUKSION
  • nuk ka paraqitur dokumentacionin ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumnetet e tenderit.
  •Nuk permbush kriterin 2.3.2 te kritereve te vecanta te dokumentave te tenderit. Operatori Ekonomik duhet të ketë nje punesim mesatar, me jo më pak se 350 punonjes, për periudhën (Janar 2020 – Shtator 2020).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SALILLARI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SALILLARI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SALILLARI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SALILLARI viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per UTS - 01 viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per UTS - 01 viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per UTS - 01 viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per UTS - 01 viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Termat e References

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data