Open Procurement Albania

“Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale në Akset dhe Segmentet Rrugore të Rajonit Verior”

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale në Akset dhe Segmentet Rrugore të Rajonit Verior”
Nr. Reference REF-90285-03-17-2021
Vlera / Fondi Limit 166 666 422,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 18-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 20-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. DELTAREX” Sh.p.k
2. “ALMO KONSTRUKSION”
3. “ELDA - VL”
4. “JUBICA” Sh.p.k
5. JV “RS&M & SI.SI.AL & GPG Company ” Sh.p.k
6. “SMO Vataksi” Sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • JUBICA. SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 159 967 240,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-05-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 191,960,688
  Data e lidhjes se kontrates 11-05-2021
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem:

  1. “ELDA – VL”, nuk kualifikohet pasi nuk ka paraqitur dokumentacionin e kerkuar ne dokumentat standarte te tenderit, ne sistem ka ngarkuar vetem formularin e ofertes te pa plotesuar. KVO bazuar ne VKM 914, date 29.12.2014 ‘ Regulla te prokurimit public”, neni 66 pika 3 , skualifikon Operatorin ekonomik ELDA – VL, pasi nuk permbush kriteret per kualifikim te percaktuar ne dokumentat e tenderit.

  2. “ALMO KONSTRUKSION”, nuk kualifikohet pasi nuk permbush kriteret per kualifikim te percaktuar ne dokumentat e tenderit, argumentimi si me poshte:
  - Operatori ekonomik nuk permbush piken 2.3.1 “Pune e ngjashme”, pasi ne punet e ngjashme te paraqitura nga operatori vetem 1.264.000 leke jane punime sinjalistike ne rruge, ne dokumentat e tenderit percaktohet pika 2.3.1/a, jo me pak se 50% e fondit limit dhe pika 2.3.1/b jo me e vogel se dyfishi I fondit limit.
  - Nuk ka paraqitur asnje dokumentacion lidhur me piken 2.3.3 dhe 2.3.4
  - Nuk permbush piken 2.3.5 te dokumentave te tenderit
  - Nuk permbush piken 2.3.6 , operatori nuk ka ne license kategorine NS – 6/D te kerkuar ne dokumentat e tenderit
  - Nuk permbush piken 2.3.8 lidhur me nje punonjes me çertifikate “Pergjegjes per sigurine dhe mbrojtjen e shendetit ne pune
  - Nuk permbush piken 2.3.9, Punonjes I kualifikuar si Pergjegjes per demet ne mjedis”
  - Nuk permbush piken 2.3.10, Punonjes si “Auditues te sigurise Rrugore”

  3. “DELTAREX”, nuk kualifikohet pasi nuk ka paraqitur asnje dokumentacion per te permbushur kapacitetet ekonomike financiare dhe kapacitetet teknike KVO bazuar ne VKM 914, date 29.12.2014 ‘ Regulla te prokurimit public”, neni 66 pika 3 , skualifikon Operatorin ekonomik “DELTAREX, pasi nuk permbush kriteret per kualifikim te percaktuar ne dokumentat e tenderit.

  4. “SMO VATAKS”, nuk kualifikohet pasi nuk permbush kriteret per kualifikim te percaktuar ne dokumentat e tenderit,
  - Operatori ekonomik nuk permbush piken 2.3.1 “Pune e ngjashme”, pasi ne punet e ngjashme te paraqitura nga operatori vetem 2.985.194 leke jane punime sinjalistike ne rruge, ne dokumentat e tenderit percaktohet pika 2.3.1/a, jo me pak se 50% e fondit limit dhe pika 2.3.1/b jo me e vogel se dyfishi I fondit limit.
  - Nuk permbush piken 2.3.6 , operatori nuk ka ne license kategorte NP-12/B, NS – 6/D dhe NS-18B, te kerkuar ne dokumentat e tenderit
  - Nuk permbush piken 2.3.10, Punonjes si “Auditues te sigurise Rrugore”
  - Nuk permbush piken 2.3.11 “Makineri dhe paisje “, pasi nuk ka paraqitur*makineri per vijesim me boje Termoplastike, *makineri vijezimi me bije bikomponent, * Set semaforesh per menaxhim trafiku, * makineri fshese per pastrim rruges., te kerkuara ne dukumentat e tenderit.
  - Nuk permbush piken, 2.3.14 te dokumentave te tenderit.
  - KVO bazuar ne VKM 914, date 29.12.2014 ‘ Regulla te prokurimit publik”, neni 66 pika 3 , , skualifikon Operatorin ekonomik “SMO VATAKS”, pasi nuk permbush kriteret per kualifikim te percaktuar ne dokumentat e tenderit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUBICA. SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUBICA. SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUBICA. SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUBICA. SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 79 datë 24 Maj 2021
  Anulimi i Tenderit
  Projekti

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data