Open Procurement Albania

“Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale në Akset dhe Segmentet Rrugore të Rajonit Jugor”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale në Akset dhe Segmentet Rrugore të Rajonit Jugor”
Nr. Reference REF-90626-03-19-2021
Vlera / Fondi Limit 166 654 819,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 23-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 23-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1.“2T SHPK” Sh.p.k
2 “I.D.K - KONSTRUKSION”
3.“ILIRIADA”
4.“MADEKONST” Sh.p.k
5. JV “ R.S&M & SI.SI-AL & G.P.G. COMPANY”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • IDK – Konstruksion
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 159,969,881.95
  Data e shpalljes se fituesit 20-05-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 191963858
  Data e lidhjes se kontrates 26-05-2021
  Kohezgjatja e kontrates 23-04-2021
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem:

  1. Operatori ekonomik “ILIRIADA”, nuk kualifikohet pasi nuk ka paraqitur dokumentacionin e kerkuar ne dokumentat standarte te tenderit, ne sistem ka ngarkuar vetem formularin e ofertes KVO bazuar ne VKM 914, date 29.12.2014 ‘ Regulla te prokurimit public”, neni 66 pika 3 , skualifikon Operatorin ekonomik ILIRIADA, pasi nuk permbush kriteret per kualifikim te percaktuar ne dokumentat e tenderit.

  2. Operatori ekonomik “Madekonst”, nuk kualifikohet pasi nuk ka paraqitur dokumentacionin e kerkuar ne dokumentat standarte te tenderit, ne sistem ka ngarkuar vetem formularin e ofertes. KVO bazuar ne VKM 914, date 29.12.2014 ‘ Regulla te prokurimit public”, neni 66 pika 3 , skualifikon Operatorin ekonomik “Madekons”, pasi nuk permbush kriteret per kualifikim te percaktuar ne dokumentat e tenderit.

  3. Operatori ekonomik “2T SHPK”, nuk kualifikohet pasi nuk permbush kriteret per kualifikim te percaktuar ne dokumentat e tenderit, argumentimi si me poshte:
  - Operatori ekonomik nuk permbush piken 2.3.1 “Pune e ngjashme”, ne dokumentat e tenderit percaktohet pika 2.3.1/a, jo me pak se 50% e fondit limit dhe pika 2.3.1/b jo me e vogel se dyfishi I fondit limit. (Pune e ngjashme sinjalistike e paraqitur nga operatori ekonomik (sipas situacioneve) eshte perafersisht 16.828.536 leke) kjo ne kundershtim me piken 2.3.1/b - Nuk ka permbushur piken 2.3.9 pasi nuk ka paraqitur “Auditues / Inspektues I Sigurise Rrugore”, te kerkuar ne dokumentat e tenderit.
  - Nuk permbush piken 2.3.13 pasi nuk verteton qe ka te punesuar Specialis per menaxhimin e trafikut rrugor” , te kerkuara ne dokumentat e tenderit
  - Nuk permbush piken 2.3.14 lidhur me punonjes me çertifikate “Specialis per vijezimet ne rruge”, ne kundershtim me kriteret e percaktuara ne dokumentat e tenderit.
  - Nuk permbush kriterin “Makineri dhe paisje “, pasi nuk ka paraqitu rmakineri dhe paisje ne perputhje me kriteret e percaktuara ne dokumenta e tenderit
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 83 datë 31 Maj 2021
  Anulimi i Tenderit
  Projekti

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data