Open Procurement Albania

“Ndёrtim rruga lidhëse e Aeroportit Ndërkombëtar të Vlorës (VIA)- Autostrada Fier Vlorë”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Ndёrtim rruga lidhëse e Aeroportit Ndërkombëtar të Vlorës (VIA)- Autostrada Fier Vlorë”
Nr. Reference REF-07770-10-11-2021
Vlera / Fondi Limit 267 030 666,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 12-10-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-10-2021
Data e mbajtjes se tenderit 29-10-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 15
Operatore Konkurues 1. “SHKELQIMI 07”
2. “COMPANY RIVIERA 2008”
3. “B93 II & B-93 & Shendelli”
4. “ALB TIEFBAU & INFRATECH & Engineering Consulting Group”
5. “ SIRETA 2F”
6. “ALBA KONSTRUKSION”
7. “COLOMBO”
8. “EUROKOS HOLDING SHPK”
9. “S.M.O.UNION & GLAVENICA”
10. “DENIS & HMK - Consulting & ERAL CONSTRUCTION COMPANY”
11. “FUSHA & V.A.S. Konstruksion”
12. “BEIS SHPK”
13. “EVEREST & ALKO IMPEX CONSTRUCTION”
14. “LLAZO & NET-GROUP & KUPA”
15. “PEPA GROUP & JUNIK”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “FUSHA - V.A.S. Konstruksion”
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 209 933 125,00
  Data e shpalljes se fituesit 06-01-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 251919750
  Data e lidhjes se kontrates 31-12-2021
  Kohezgjatja e kontrates 16 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Vendim KPP 2448/2021.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. ``Shkelqimi 07’’, për këto arsye:
  - nuk provohet realizimi kontratës me vlerën e ofertuar
  2. “COMPANY RIVIERA” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka deklaruar te gjithe makinerite e nevojshme per realizimin e kesaj kontrate.
  3. “B 93 & B 93 II & SHENDELLI ” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.1 Operatori ekonomik duhet të paraqesë dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme
  4. “SIRETA 2F” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ploteson piken 2/b pika 3 – Vepra arti ne infrastrukture.
  5. “ALBTIEFBAU & INFRATECH & ECG ” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk ka plotësuar pikën 2.3.1 në kriteret e vecanta pasi punët e ngjashme i përkasin projektuesit shoqeria ECG – ka ofertuar me punet e ngjashme te marra nga “ Nord Comad” e cila sipas verifikimit në QKB datë 17.09.2021 rezulton me status aktiv dhe nuk figuron që të jetë kryer ndryshim për transferime të aktivitetit.
  6. “ALBA KONSTRUKSION” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka Vetdeklaruar disponueshmerine e Nyjes Inerte te pajisur me leje mjedisore III.1.B, si dhe nuk ka Vetdeklaruar asnje leje mjedisore si per Fabriken e asfaltit ashtu edhe per Fabriken e Betonit.
  7. “COLOMBO & ALMO & BOSHNJAKU ” sh.p.k, për këto arsye:
  - Skualifikohet oferta e paraqitur nga BOE , bazuar ne Vendimin Nr.80 date 05.11.2021, te Agjensise se Prokurimit Publik, per Procedimin Administrativ te nisur per Subjektin Colombo shpk.
  8. “EUROKOS HOLDING” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.5 Operatori ekonomik pjesmarrës, për realizimin e punimeve objekt kontrate duhet të disponojë personelin kryesor dhe mbështetës, drejtues teknik në licencën e shoqërisë sipas përcaktimeve në DST.
  9. “S.M.O” sh.p.k & GLAVENICA, për këto arsye:
  - Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikave 2.3.5 dhe 2.3.6 Operatori ekonomik pjesëmarrës, për realizimin e punimeve objekt kontrate, duhet të disponojë personelin kryesor dhe mbështetës, drejtues teknik në licencën e shoqërisë dhe Operatori ekonomik ofertues duhet disponoje punonjës të specializuar/kualifikuar si më poshtë.
  10. “ LLAZO & KUPA & NET GROUP ” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.1 Operatori ekonomik duhet të paraqesë dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme
  11. “DENIS 05 & ERAL & HMK ” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.1 Operatori ekonomik duhet të paraqesë dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme
  12. “PEPA & JUNIK ” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.1. Operatori ekonomik duhet të paraqesë dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Buletini I lidhjes së kontratës Nr. 1 datë 10 Janar 2022
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “FUSHA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “FUSHA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “FUSHA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “FUSHA viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data