Open Procurement Albania

Mirëmbajtje me performancën Ura e Brarit – Tunel Qafë Murrizë ( Rruga e Arbrit), K/Rr. Nr. 54 (Trau Dajt) – Deg. Dj maja e Dajtit, Deg. Dj. Maja e Dajtit – St. Teleferikut, Deg. Dj. Maja e Dajtit – Vila Qeveritare, Vila Qeveritare – maja e Dajtit, Tiranë ( Fresku) – Surrel, Surrel – Qafe Priskë, Qafe Priskë – deg. Dj. Q. Mollë. deg. Dj. Q. Mollë – Bizë, Qafë Priskë - Shkallë –Shëngjergj, Uzina e Traktorit – Lanabregas, Farkë – Rruga e Elbasanit (Sauk) – Komune e Parisit – Rruga e Kavajës (Loti 1) (104.13 km)(Kontrata 2).

Autoritet Prokurues Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane
Institucioni Prokurues Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje me performancën Ura e Brarit – Tunel Qafë Murrizë ( Rruga e Arbrit), K/Rr. Nr. 54 (Trau Dajt) – Deg. Dj maja e Dajtit, Deg. Dj. Maja e Dajtit – St. Teleferikut, Deg. Dj. Maja e Dajtit – Vila Qeveritare, Vila Qeveritare – maja e Dajtit, Tiranë ( Fresku) – Surrel, Surrel – Qafe Priskë, Qafe Priskë – deg. Dj. Q. Mollë. deg. Dj. Q. Mollë – Bizë, Qafë Priskë - Shkallë –Shëngjergj, Uzina e Traktorit – Lanabregas, Farkë – Rruga e Elbasanit (Sauk) – Komune e Parisit – Rruga e Kavajës (Loti 1) (104.13 km)(Kontrata 2).
Nr. Reference REF-73352-06-05-2018
Vlera / Fondi Limit 54 520 654,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-07-2018
Data e mbajtjes se tenderit 02-07-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues NIKA SHPK
ALB SHPRESA SHPK & I.D.K – KONSTRUKSION SHPK
ALKO IMPEX General Construction SHPK
JUBICA SHPK
STERKAJ SHPK
CURRI SHPK
GJOKA KONSTRUKSION SHPK
ADEM POJANI
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NIKA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 34 543 340,00
  Data e shpalljes se fituesit 16-11-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 41452008
  Data e lidhjes se kontrates 21-11-2018
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa nga Nika shpk dhe Sterkaj shpk.
  Ka marrë përgjigje në datë : Vendimi i Komisionit të Prokurimit Publik , me numër 733/3/2018 , datë 15.11.2018.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. STERKAJ shpk :
  Nuk ploteson kriteret e vendosura sipas dst .

  2. CURRI shpk :
  OE “CURRI” shpk u konstatua ndërhyrje në preventivin e ofertes.

  3. JUBICA shpk :
  Nuk jane paraqitur ne perputhje me kerkesat e kerkuara ne DST.

  4. GJOKA Konstruksion shpk :
  Nuk jane paraqitur ne perputhje me kerkesat e kerkuara ne DST.

  5. Adem Pojani :
  Rezulton se nuk ka paraqitur asnje dokument.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane REF-73352-06-05-2018
  Njoftimi i Tenderit Nr.23 - Dt.11-06-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.47 - Dt.26-11-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.47 - Dt.26-11-2018
  Anulimi i Tenderit
  Apelime dhe Vendime te KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data