Open Procurement Albania

Rehabilitim i segmentit rrugor Fier - Vlorë (rruga e vjetër)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Rehabilitim i segmentit rrugor Fier - Vlorë (rruga e vjetër)
Nr. Reference REF-28684-05-11-2022
Vlera / Fondi Limit 833 288 437,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 12-05-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-06-2022
Data e mbajtjes se tenderit 13-06-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1.BOE "SHKELQIMI 07" & FLED
2.BOE ALB TIEFBAU & MELA
3. PE - VLA - KU
4.COBIAL
5.ALB-BUILDING
6. BOE BE - IS SH.P.K & ERGI & VELLEZRIT HYSA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • COBIAL
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 792 055 520,00
  Data e shpalljes se fituesit 08-07-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 950466624
  Data e lidhjes se kontrates 29-07-2022
  Kohezgjatja e kontrates 14 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE "SHKELQIMI 07" & FLED, per arsye:
  -nuk përmbush kërkesat pë kualifikim të përcaktuara në dokumentat standarte te tenderit, konkretisht:
  •Bashkimi i Operatoreve ekonomike nuk permbushin piken 2.2.1 “Pervonë e ngjashme” me objektin qe prokurohet.

  2. BOE ALB TIEFBAU & MELA per arsye:
  -nuk përmbush kërkesat pë kualifikim të përcaktuara në dokumentat standarte te tenderit, konkretisht:
  • Operatori ekonomik .”ALB TIEFBAU” nuk permbush piken 2.1.1 ‘Xhiro Vjetore”ne raport me perqindjen e percaktuar ne kontraten e bashkepunimit.
  • Operatori ekonomik “MELA nuk permbush piken 2.3.4 te kapacitetit teknik , stafi I deklaruar per kete kontrate eshte I angazhuar ne kontrata te tjera ( Ing.mekanik).
  • Operatori ekonomik “MELA” nuk permbush, piken 2.2.1 “Pervonë e ngjashme” me objektin qe prokurohet.

  3.BOE BE - IS SH.P.K & ERGI & VELLEZRIT HYSA per arsye:
  -nuk përmbush kërkesat pë kualifikim të përcaktuara në dokumentat standarte te tenderit, konkretisht:
  • Bashkimi i operatoreve ekonomike BE - IS SH.P.K & ERGI & VELLEZRIT HYSA, nuk permbush kriterin 2.3.4, 2.3.5, 2.3.8 pasi stafi dhe mjetet e deklaruara ne kete kontrate jane te angazhuara ne kontrate tjeter te shpallur fitues nga Autoriteti Rrugor Shqiptar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 108 datë 8 Gusht 2022
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data