Open Procurement Albania

“Eliminimi i Pikave të Zeza (Black Spots) në rrjetin Rrugor Kombëtar”

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Eliminimi i Pikave të Zeza (Black Spots) në rrjetin Rrugor Kombëtar”

Sipas Buletinit te Posaçëm Nr. 152 datë 7 Nëntor 2022, jane shpallur fitues minikonkursi keta operatore ekonomike:

1. BOE “R. S. & M” & “SI.SI-AL” sh.p.k - fitues per objektin prokurues:
• Kryqëzimi Cërrik - Banjë - me vlere fituese 1,638,010 Leke
2.BOE “Signs & Road Safety Solutions” & “ALKO-IMPEX-General Construcion” fitues per objektet prokuruese:
• Kryqëzimi Bërdicë - Velipojë Pika 1 - me vlere fituese 2,951,966 Leke
•Kryqëzimi Bërdicë - Velipojë Pika 2 - me vlere fituese 2,542,161 Leke
• Jergucat - Qafë Muzinë - me vlere fituese 2,689,025 Leke
• Aksi Fier - Levan - me vlere fituese 1,162,389
Nr. Reference REF-37049-07-25-2022
Vlera / Fondi Limit 58 133 781,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Data e Njoftimit te Tenderit 01-08-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-08-2022
Data e mbajtjes se tenderit 18-08-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. BOE “I.D.K – KONSTRUKSION” & “ERALD-G”
2. BOE “R. S. & M” & “SI.SI-AL sh.p.k”
3. BOE “Signs & Road Safety Solutions” & “ALKO-IMPEX General Construcion”

Janë identifikuar si të suksesshëm operatorët ekonomikë të mëposhtëm me keto vlera ofertuese:
1. BOE “I.D.K – KONSTRUKSION” & “ERALD-G” -47,970,046 Leke
2. BOE “R. S. & M” & “SI.SI-AL sh.p.k”- 56,884,160 Leke
3. BOE “Signs & Road Safety Solutions” & “ALKO-IMPEX General Construcion” -57,039,000 Leke
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 14-09-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 8 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Termat e References
  Procesverbal "Për argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve për kualifikim"
  Formulari i njoftimit të operatorëve ekonomikë të suksesshëm në Marrëveshjen Kuadër
  Formulari i njoftimit te fituesit te Minikonkursit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data