Open Procurement Albania

“Ndërtim i Godinës së Qendrës së monitorimit të trafikut”

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Ndërtim i Godinës së Qendrës së monitorimit të trafikut”
Nr. Reference REF-44866-10-07-2022
Vlera / Fondi Limit 205 543 896,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 10-10-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-10-2022
Data e mbajtjes se tenderit 26-10-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues 1. LLAZO
2. BOE ERGI & BE-IS SHPK
3. ULZA
4. SALILLARI
5. AURORA KONSTRUKSION
6. BOE SENKA & DAJTI PARK 2007
7. ANTE GROUP
8. VIANTE KONSTRUKSION
Operator Ekonomik Kontraktues
 • LLAZO SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 172 200 101,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-11-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 206640121
  Data e lidhjes se kontrates 13-12-2022
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.SALILLARI, per arsye:
  nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve te kerkuara ne DST, me konkretisht:
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.4 Operatori ekonomik pjesëmarrës, për realizimin e punimeve objekt kontrate, duhet të disponojë personelin kryesor dhe mbështetës, drejtues teknik në licencën e shoqërisë, si më poshtë:
  * Stafi i kërkuar në pikën 2.3.4 nuk duhet të jetë i angazhuar në kontrata të tjera, apo te deklaruara në procedura të shpallura fituese.”
  Stafi i vetdeklaruar nga Operatori është i angazhuar në kontrata të tjera, apo te deklaruara në procedura të shpallura fituese
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.8 “Operatori ekonomik pjesmarrës, për realizimin e kontratës duhet të disponojë mjetet dhe pajisjet e nevojshme sipas përcaktimeve në DST .
  •Makineritë e mësipërme nuk duhet të jenë të angazhuara në kontrata të tjera apo të deklaruara ne procedura te shpallura fitues”
  Mjetet dhe pajisjet e vetdeklaruara nga Operatori janë të angazhuara në kontrata të tjera, apo te deklaruara në procedura të shpallura fituese.

  2.ANTE GROUP, per arsye:
  -nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve te kerkuara ne DST, me konkretisht.:
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.4 Operatori ekonomik pjesëmarrës, për realizimin e punimeve objekt kontrate, duhet të disponojë personelin kryesor dhe mbështetës, drejtues teknik në licencën e shoqërisë, si më poshtë:
  * Stafi i kërkuar në pikën 2.3.4 nuk duhet të jetë i angazhuar në kontrata të tjera, apo te deklaruara në procedura të shpallura fituese.”
  Stafi i vetdeklaruar nga Operatori është i angazhuar në kontrata të tjera, apo te deklaruara në procedura të shpallura fituese.
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.8 “Operatori ekonomik pjesmarrës, për realizimin e kontratës duhet të disponojë mjetet dhe pajisjet e nevojshme sipas përcaktimeve në DST.
  •Makineritë e mësipërme nuk duhet të jenë të angazhuara në kontrata të tjera apo të deklaruara ne procedura te shpallura fitues”
  Mjetet dhe pajisjet e vetdeklaruara nga Operatori janë të angazhuara në kontrata të tjera, apo te deklaruara në procedura të shpallura fituese.

  3.AURORA KONSTRUKSION, per arsye:
  -nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve te kerkuara ne DST , konkretisht;
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.4 Operatori ekonomik pjesëmarrës, për realizimin e punimeve objekt kontrate, duhet të disponojë personelin kryesor dhe mbështetës, drejtues teknik në licencën e shoqërisë, si më poshtë:
  Operatori nuk ka plotësuar numrin e stafit te kerkuar per tu angazhuar ne kontrate.
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.8 “Operatori ekonomik pjesmarrës, për realizimin e kontratës duhet të disponojë mjetet dhe pajisjet e nevojshme sipas përcaktimeve në DST . Operatori nuk ka plotësuar numrin e mjeteve dhe makinerive të kërkuara.

  4.BOE ERGI & BE-IS SHPK, per arsye:
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.4 Operatori ekonomik pjesëmarrës, për realizimin e punimeve objekt kontrate, duhet të disponojë personelin kryesor dhe mbështetës, drejtues teknik në licencën e shoqërisë, si më poshtë:
  *Stafi i kërkuar në pikën 2.3.4 nuk duhet të jetë i angazhuar në kontrata të tjera, apo te deklaruara në procedura të shpallura fituese.” Stafi i vetdeklaruar nga BOE është i angazhuar në kontrata të tjera, apo te deklaruara në procedura të shpallura fituese.
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.8 “Operatori ekonomik pjesmarrës, për realizimin e kontratës duhet të disponojë mjetet dhe pajisjet e nevojshme sipas përcaktimeve në DST.
  • Makineritë e mësipërme nuk duhet të jenë të angazhuara në kontrata të tjera apo të deklaruara ne procedura te shpallura fitues”.
  Mjetet dhe pajisjet e vetdeklaruara nga BOE janë të angazhuara në kontrata të tjera, apo te deklaruara në procedura të shpallura fituese.

  5.VIANTE KONSTRUKSION, per asrsye:
  -nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve te kerkuara ne DST , konkretisht;
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.4 Operatori ekonomik pjesëmarrës, për realizimin e punimeve objekt kontrate, duhet të disponojë personelin kryesor dhe mbështetës, drejtues teknik në licencën e shoqërisë, si më poshtë:
  Operatori nuk ka plotësuar numrin e stafit te kerkuar per tu angazhuar ne kontrate.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LLAZO SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LLAZO SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LLAZO SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LLAZO SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 173 datë 19 Dhjetor 2022
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Grafik i Punimeve
  Harta Gjeologjike
  Studim Inxhiniero-Sizmiologjik
  Planet e Strukturave dhe Soletat
  Projekti Arkitektonik
  Projekti Elektrik
  Raporti i Auditimit te Eenrgjise
  Raporti Gjeologjik
  Raport Permbledhes
  Projekti

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data