Open Procurement Albania

Supervizion punimesh Qendra e monitorimit të trafikut (200km) Faza e Parë

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Supervizion punimesh Qendra e monitorimit të trafikut (200km) Faza e Parë
Nr. Reference REF-46663-10-19-2022
Vlera / Fondi Limit 24 379 798,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 20-10-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 07-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “A & E ENGINEERING" sh.p.k
2. “C.E.C GROUP”
3. BOE “CONSULTING & MANAGEMENT ALBANIA” & “ ARCHISPACE” & “I RI”
4. “INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM "IKN"
Operator Ekonomik Kontraktues
 • CONSULTING & MANAGEMENT ALBANIA - ARCHISPACE - I RI
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 23 161 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 31-01-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankese nga BOE “Infra-Plan” SHPK & “ICE” SHPK me objekt shfuqizimin e vendimit te Komisionit te Vleresimit te Ofertave per skualifikimin e ofertes te paraqitur prej tyre.KPP me ane te vendimit Nr. 19/2023 date 10.01.2023, ka vendosur:
  1. Te mos pranoje ankesen e paraqitur nga bashkimi i operatoreve ekonomike “Infra-Plan” SHPK & “ICE” SHPK per kete procedure prokurimi.
  2. Autoriteti kontraktor lejohet te vijoje me hapat e metejshem te procedurës se prokurimit.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  - “INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM "IKN"”, per arsye:
  - oferta ekonomike me vlerë 21,624,000 lekë (pa tvsh), e paraqitur nga ky operator është poshtë vlerës minimale të lejuar 22,945,147.65 lekë (pa tvsh) kjo në kundërshtim me vendimin Nr. 354, datë 11.05.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikqyrje dhe kolaudim” dhe rekomandimin Nr. 5585,datë 25.07.2017 të Agjensisë së Prokurimit Publik”
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Apelime dhe Vendime te KPP
  Termat e References
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data