Open Procurement Albania

“Mbrojtje lumore nga km 9+040 deri në km 9+240 në aksin Milot Morinë”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Mbrojtje lumore nga km 9+040 deri në km 9+240 në aksin Milot Morinë”
Nr. Reference REF-64009-03-29-2023
Vlera / Fondi Limit 182 622 447,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 30-03-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-04-2023
Data e mbajtjes se tenderit 14-04-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues 1. BOE “EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI” &“DENIS-05”
2. BOE “A.L-ASFALT & VIANTE Konstruksion”
3. BOE “DESARET COMPANY & FLED & Rruge Sinjalistike Mirembajtje & Hidro Company
4. ED KONSTRUKSION
5. BOE “ERGI & BE - IS SH.P.K & T & XH”
6. PE - VLA – KU
7. SALILLARI
8. BOE “UDHA & NDREGJONI”
9. ULZA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SALILLARI SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 160 701 102,00
  Data e shpalljes se fituesit 01-06-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 192841322
  Data e lidhjes se kontrates 05-07-2023
  Kohezgjatja e kontrates 9 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE “EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI” &“DENIS-05” per arsye:
  - nuk permbush kriteret e kerkuara ne DST, konkretisht piken:
  - 2.3.1 BOE nuk ploteson punen e ngjashme per objektin qe prokurohet sipas % - Faza: Vleresim Teknik

  2. BOE “UDHA” & “NDREGJONI” per arsye:
  - nuk permbush kriteret e kerkuara ne DST, konkretisht piken:
  2.3.1 BOE nuk ploteson punen e ngjashme per objektin qe prokurohet sipas %
  2.3.6 Eksperti i paraqitur nga BOE eshte I deklaruar ne nje kontrate tjeter te AK - Faza: Kriter i pergjithshem.

  3. “PE VLA -KU” per arsye:
  - nuk permbush kriteret e kerkuara ne DST, konkretisht piken:
  2.3.5 Stafi i deklaruar nga OE eshte i angazhuar ne nje kontrate tjeter te AK.
  2.3.8 Mjetee e deklaruara nga OE jane te angazhuara ne nje kontrate tjeter te AK - Faza: Vleresim Teknik

  4. BOE “DESARET COMPANY” & Rruge Sinjalistike Mirembajtje & Hidro Company & “FLED” per arsye:
  -nuk permbush kriteret e kerkuara ne DST, konkretisht piken:
  - 2.3.1 BOE nuk ploteson punen e ngjashme per objektin qe prokurohet sipas. %
  - 2.3.2 BOE nuk ploteson pikat e licensave te kerkuara sipas punimeve te mara persiper.
  - 2.3.7 BOE nuk ka paraqitur deklaraten e kerkuar - Faza: Kriter i pergjithshem.

  5. “ED KONSTRUKSION” per arsye:
  - nuk permbush kriteret e kerkuara ne DST, konkretisht piken:
  - 2.3.1 OE nuk ploteson punen e ngjashme per objektin qe prokurohet.
  - 2.3.2 OE nuk ploteson pikat e licensave te kerkuara - Faza: Vleresim Teknik.

  6.“ULZA” per arsye:
  - nuk permbush kriteret e kerkuara ne DST, konkretisht piken:
  - 2.3.1 OE nuk ploteson punen e ngjashme per objektin qe prokurohet - Faza: Kriter i pergjithshem.

  7. BOE “AL-ASFALT” & “VIANTE Konstruksion” per arsye:
  - nuk permbush kriteret e kerkuara ne DST, konkretisht piken:
  2.3.8 Mjetet e deklaruara nga BOE jane te angazhuara ne nje kontrate tjeter te AK - Faza: Kriter i pergjithshem.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SALILLARI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SALILLARI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SALILLARI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SALILLARI SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 62 datë 17 Korrik 2023
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Grafiku i Punimeve

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data