Open Procurement Albania

Riveshje dhe sistemim asfaltim nyja Shkozet mbikalimi Plepa

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Riveshje dhe sistemim asfaltim nyja Shkozet mbikalimi Plepa
Nr. Reference REF-74185-07-04-2023
Vlera / Fondi Limit 124 959 682,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 05-07-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-07-2023
Data e mbajtjes se tenderit 20-07-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 17
Operatore Konkurues 1.BOE “VARAKU E” & “BRITANIA” & “ASI-2A CO”
2. “A.L-ASFALT” SHPK
3. “COMPANY RIVIERA 2008” SHPK
4. “PEPA GROUP GROUP” SHPK
5. BOE “RRUGA URA ASFALTIM NR.2 ELBASAN” & “BLERIMI” & “INERTI”
6. BOE “LLAZO” & “BESTA”
7. BOE “RSM COMPANY” & “DESARET COMPANY” & “AURORA KONSRUKSION”
8. “BAJRAMI N.” SHPK
9. BOE “KUPA” & “BIBA-X” & “BIMAK”
10. “ZDRAVO SHPK
11. BOE “S I R E T A 2F” & “ARB & TRANS-2010”
12. “ALBA KONSTRUKSION” SHPK
13. BOE “ALB TIEFBAU” & “ERAL CONSTRUCTION COMPANY”
14. “CURRI” SHPK
15. “BE - IS” SH.P.K
16. BOE “K A C D E D J A” & “AGRI CONSTRUCTION”
17. EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI
Operator Ekonomik Kontraktues
 • A.L-ASFALT
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 78 861 072,00
  Data e shpalljes se fituesit 15-08-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 94633286
  Data e lidhjes se kontrates 04-09-2023
  Kohezgjatja e kontrates 6 javë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE VARAKU E; BRITANIA dhe ASI-2A CO,per arsye:
  -VARAKU E nuk permbush piken 2.3.1.b pune te ngjashme deri ne nje kufi, ku vlera monetare totale e puneve te kryera, e marre se bashku gjate pesё viteve te fundit, eshte jo me e vogel se dyfishi i vleres limit te kontrates qe prokurohet.
  -BRITANIA nuk permbush piken 2.3.1.b pune te ngjashme deri ne nje kufi, ku vlera monetare totale e puneve te kryera, e marre se bashku gjate pesё viteve te fundit, eshte jo me e vogel se dyfishi i vleres limit te kontrates qe prokurohet.
  -Nuk permbush piken 2.3.1 2 Per kontratat e realizuara si Bashkim Operatoresh

  2. BOE KUPA; BIBA X dhe BIMAK, per arsye:
  -BIMAK nuk ka plotesuar piken 2.3.1 3 Per kontratat e realizuara si Nenkontraktor

  3. ZDRAVO SHPK skualifikohet, per arsye:
  -Nuk ka plotesuar Kriteret e Veçanta te Kualifikimit sipas pikes 2.4.3 , pasi nuk ka paraqitur deklaraten ku te shprehet se eshte dakord me menyren e financimit te objektit dhe se punimet per realizimin e ketij objekti do te perfundojne brenda afatit te percaktuar nga autoriteti kontraktor (ne rast te shpalljes fitues).

  4. BOE K A C D E D J A dhe AGRI CONSTRUCTION, per arsye:
  -K A C D E D J A nuk permbush piken 2.3.1.b pune te ngjashme deri ne nje kufi, ku vlera monetare totale e puneve te kryera, e marre se bashku gjate pesё viteve te fundit, eshte jo me e vogel se dyfishi i vleres limit te kontrates qe prokurohet.
  -Ka paraqitura nje pune te ngjashme qe nuk eshte e ngjashme me objektin e prokurimit.
  -Ne formularin e vetedeklarimit ka deklaruar vetem stafin kryesor dhe nuk ka percaktuar kush do jete stafi mbeshtetes i cili sipas kritereve nuk duhet te jete i angazhuar ne kontrata te tjera.
  - AGRI CONSTRUCTION nuk permbush piken 2.3.1.b per pune te ngjashme deri ne nje kufi, ku vlera monetare totale e puneve te kryera, e marre se bashku gjate pesё viteve te fundit, eshte jo me e vogel se dyfishi i vleres limit te kontrates qe prokurohet.
  - Ka paraqitur pune qe nuk jane te ngjashme me objektin e punes qe prokurohet.
  -Ne formularin e vetedeklarimit ka deklaruar stafin teknik, por nuk ka percaktuar se kush do jete stafi kryesor dhe stafi mbeshtetes.
  -Nuk ka plotesuar pikes 2.3.8, pasi mjetet e deklaruara nga operatori rezultojne te jene te angazhuara ne nje kontrate tjeter me ARRSH.

  5. CURRI SHPK, per arsye:
  -Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta te Kualifikimit sipas pikes 2.3.8, pasi mjetet e deklaruara nga operatori rezultojne te jene te angazhuara ne nje kontrate tjeter me ARRSH.

  6. BE IS sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta te Kualifikimit sipas pikes 2.3.5, pasi stafi i deklaruar ne kete procedure eshte i angazhuar ne kontrate tjeter me ARRSH
  -Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta te Kualifikimit sipas pikes 2.3.8, pasi mjetet e deklaruara nga operatori rezultojne te jene te angazhuara ne nje kontrate tjeter me ARRSH.

  7. BOE ALB TIEFBAU dhe ERAL CONSTRUCTION COMPANY, per arsye:
  -Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta te Kualifikimit sipas pikes 2.3.7, pasi ERAL CONSTRUCTION COMPANY ka deklaruar Ing. Ndertimi profili transport Z.Evis Rapa, i cili eshte i angazhuar ne nje kontrate tjeter me ARRSH.

  8. BOE LLAZO dhe BESTA,per arsye:
  -Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta te Kualifikimit sipas pikes 2.3.8, pasi ka deklaruara mjete qe rezultojne te jene te angazhuara ne nje kontrate tjeter me ARRSH (kontrate mirembajtje)
  -Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta te Kualifikimit sipas pikes 2.3.5, pasi stafi i deklaruar ne kete procedure eshte i angazhuar ne kontrate tjeter me ARRSH

  9. BOE RSM COMPANY; AURORA KONSTRUKSION dhe DESARET COMPANY, per arsye:
  -Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta te Kualifikimit sipas pikes 2.3.1, pasi nuk ka paraqitur deshmi per pervojen e meparshme te ngjashme.
  - DESARET COMPANY ka paraqitur pune te ngashme qe nuk perkojne me punen objekt prokurimi.
  -Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta te Kualifikimit sipas pikes 2.3.5, pasi nuk disponon staf mbeshtetes

  10. COMPANY RIVIERA 2008, per arsye:
  -Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta te Kualifikimit sipas pikes 2.3.7, pasi Ing. I deklaruar si drejtues teknik te punimeve eshte i angazhuar ne kontrate tjeter me ARRSH.
  -Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta te Kualifikimit sipas pikes 2.3.8, pasi mjetet e deklaruara nga operatori rezultojne te jene te angazhuara ne nje kontrate tjeter me ARRSH.

  11. BOE RRUGA URA ASFALTIM NR.2 ELBASAN; BLERIMI dhe INERTI, per arsye:
  -Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta te Kualifikimit sipas pikes 2.3.5, pasi stafi i deklaruar ne kete procedure nga operatori ”INERTI” eshte i angazhuar ne kontrate tjeter me ARRSH.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Njoftuar lidhja e kontrates ne Buletinin Nr. 78 datë 18 Shtator 2023
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A.L-ASFALT viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A.L-ASFALT viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A.L-ASFALT viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A.L-ASFALT viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data