Open Procurement Albania

Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga K/Zemblak-K/Liqenas + rruga K/Liqenas-Dogana Gorice + rruga Libonil-Rembec-Plase + rruga Bilisht-Baban-Hocisht 55.6 km

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster
Institucioni Prokurues Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster
Objekti i Tenderit Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga K/Zemblak-K/Liqenas + rruga K/Liqenas-Dogana Gorice + rruga Libonil-Rembec-Plase + rruga Bilisht-Baban-Hocisht 55.6 km
Nr. Reference REF-73968-06-07-2018
Vlera / Fondi Limit 42 809 584,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-07-2018
Data e mbajtjes se tenderit 04-07-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues Rej SHPK & Vllazia Ndertim I.S SHPK
Artyka II SHPK & Vashtemia SHPK
Adem Pojani
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Artyka II SHPK - Vashtemia
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 40 660 174,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-08-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 48792209
  Data e lidhjes se kontrates 24-08-2018
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “Rej” shpk & “Vllazia Ndertim I.S” shpk:
  Operatori ekonomik Vllazia Ndertim I.S shpk, pjese e ketij bashkimi me 80.02% te te gjitha sherbimeve, nuk ka paraqitur asnje kapacitet teknik, (dhe sipas deklarates se saj) ne lidhje me mjetet dhe paisjet teknike qe ka ne dispozicion apo mund t’i vihen ne dispozicion operatorit ekonomik sic parashikohet ne piken 2.3.7 dhe 2.3.12, te kritereve te dhena ne dokumentet e tenderit: kamion vetëshkarkues, në pronësi ose me qira, copë 2; grejder, në pronësi ose me qira, copë 1; asfaltoshtruese, në pronësi ose me qira, copë 1; rrul vibrues, në pronësi ose me qira, copë 1; autobitumatriçe, në pronësi ose me qira, copë 1; eskavatore fadrome, në pronësi ose me qira, copë 1; eskavator me goma, në pronësi ose me qira, copë; kamioncine, në pronësi ose me qira, copë 2; mjete borepastrues, në pronësi ose me qira; cope 4; fabrike asfaltobetoni (qkl & leje mjedisore) në pronësi / me qira ose kontrate furnizimi, copë 1.

  Formularët E-SIG, te Vllaznia Ndertim I.S shpk, rezultojne te jene te pakonfirmuara nga organet perkatese me nenshkrim elektronik ose ne hard copy, ne kundershtim me piken 2.3.2, te kritereve te dhene ne DST.

  Per kapacitetin teknik fabrike asfaltobetoni (qkl & leje mjedisore) në pronësi / me qira ose kontrate furnizimi, copë 1, subjekti Rej shpk, pjese e bashkimit ka paraqitur nje kontrate furnizimi (25.06.2016 – 24.05.2019), qe perfundon perpara mbarimit te sherbimeve objekt i kesaj kontrate.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Artyka II SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Artyka II SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Artyka II SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Artyka II SHPK viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster REF-73968-06-07-2018
  Njoftimi i Tenderit Nr.23 - Dt.11-06-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.34 - Dt.27-08-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.35 - Dt.03-09-2018
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data