Open Procurement Albania

Mirëmbajtje me performancë Librazhd - Togëz, Togëz - Zgosht, Zgosht - k/Borovë, k/Borovë - Steblevë, K/Rr. Nac. Nr.3 (Urakë) - Golik, K/Rr. Nac. Nr.3 (Hotolisht) - Frarë, Qukës – (Karkavec) Qafë Plloçë Loti 1 (49.95 km) (Kontrata 7)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane
Institucioni Prokurues Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje me performancë Librazhd - Togëz, Togëz - Zgosht, Zgosht - k/Borovë, k/Borovë - Steblevë, K/Rr. Nac. Nr.3 (Urakë) - Golik, K/Rr. Nac. Nr.3 (Hotolisht) - Frarë, Qukës – (Karkavec) Qafë Plloçë Loti 1 (49.95 km) (Kontrata 7)
Nr. Reference REF-73683-06-06-2018
Vlera / Fondi Limit 25 418 467,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-07-2018
Data e mbajtjes se tenderit 03-07-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues NIKA
LOSHI BL shpk & DELIA IMPEX
ALKO IMPEX General Construction
SELAMI
CURRI
BAJRAMI N
ADEM POJANI
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BAJRAMI N SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 24 396 948,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-08-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 29276337
  Data e lidhjes se kontrates 17-09-2018
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka paraqitur ankese “ LOSHI BL “ sh.p.k & “ Delia Impex “ sh. p.k dhe Nika shpk . (nëse ka) ka marrë përgjigje në datë 07.08.2018 dhe 08.08.2018 . Operatorit BOE “ LOSHI BL “ sh.p.k & “ Delia Impex “ sh. p.k , i cili ka marrë dijeni në datën 07.08.2018 , për vendimin lidhur me shqyrtimin e ankesës si në rrugë elektronike edhe me anë të Postës Zyrtare , si dhe në datën 27.08.2018, i ka përfunduar afati kohor për mundësinë e paraqitjes së ankesës pranë Komisionit të Prokurimit Publik , si dhe operatorit “ NIKA “ sh.p.k, i cili ka marrë dijeni në datën 08.08.2018 ,për vendimin lidhur me shqyrtimin e ankesës si në rrugë elektronike edhe me anë të Postës Zyrtare , si dhe në datën 27.08.2018, i ka përfunduar afati kohor për mundësinë e paraqitjes së ankesës pranë Komisionit të Prokurimit Publik , referuar pikës 6 , të nenit 63 të LPP , verifikim i bërë dhe në faqen zyrtare të KPP për ankesat në kohë reale deri në datën 27.08.2018 .

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. CURRI shpk :
  Rezulton se nuk ploteson kriteret e vendosura sipas dst si më poshtë:
  Nuk plotëson kriteret per mjetet e kërkuara.

  2. NIKA shpk :
  Rezulton se nuk ploteson kriteret e vendosura sipas dst si më poshtë:
  Nuk plotëson kriteret per mjetet e kërkuara.

  3. LOSHI BL & Delia Impex shpk :
  Rezulton se nuk ploteson kriteret e vendosura sipas dst si më poshtë:
  OE LOSHI BL shpk nuk plotëson kërkesën për kualifikim lidhur me shlyerjen e të gjitha detyrimeve të maturuara të energjisë elektrike.

  4. SELAMI shpk :
  Rezulton se nuk ploteson kriteret e vendosura sipas dst si më poshtë:
  Nuk plotëson kriteret per mjetet e kërkuara.

  5. Alko Impex General Construction shpk :
  Rezulton se nuk ploteson kriteret e vendosura sipas dst si më poshtë:
  Nuk plotëson kriteret per mjetet e kërkuara.

  6. Adem Pojani:
  Rezulton se nuk ka paraqitur asnje dokument.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane REF-73683-06-06-2018
  Njoftimi i Tenderit Nr.23 - Dt.11-06-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.35 - Dt.03-09-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.38 - Dt.24-09-2018
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data