Open Procurement Albania

Mirembajtje Rutine me Performance rruga K/Cerme - Divjake + rruga Jeta e Re - Kosove + rruga Bye Pass Fier – Rrethrrotullimi Kolonje + rruga Fier – Seman (plazh) + rruga K/Pojan - Apolloni 55.6 km

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster
Institucioni Prokurues Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster
Objekti i Tenderit Mirembajtje Rutine me Performance rruga K/Cerme - Divjake + rruga Jeta e Re - Kosove + rruga Bye Pass Fier – Rrethrrotullimi Kolonje + rruga Fier – Seman (plazh) + rruga K/Pojan - Apolloni 55.6 km
Nr. Reference REF-73818-06-06-2018
Vlera / Fondi Limit 27 875 634,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-07-2018
Data e mbajtjes se tenderit 03-07-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 15
Operatore Konkurues Llazo SHPK & Aluera SHPK
Neal 86 SHPK & Kupa SHPK
Caushi SHPK
Sterkaj SHPK
Don Jurge SHPK & Colombo SHPK
Sark SHPK & Varaku - E SHPK
Be – is SHPK
Beqiri SHPK
Al Asfalt SHPK
Senka SHPK
Alfa 2 SHPK & Spektri SHPK
Agbes Konstruksion SHPK
Eral Construksion SHPK & Alb Shpresa SHPK
Shkelqimi 07 SHPK & Shendelli SHPK
Adem Pojani
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Neal 86 SHPK - Kupa SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 17 342 080,00
  Data e shpalljes se fituesit 03-09-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 20810496
  Data e lidhjes se kontrates 14-09-2018
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa nga operatori ekonomik Sterkaj shpk, don Jurge ‘shpk, sark shpk ka marrë përgjigje në datë: 06.08.2018, 07.08.2018;09.08.2018.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm: 1.Bashkimi i Operatoreve ekonomik Llazo shpk & Aluera shpk :
  Bashkimi i operatoreve ekonomik, nuk ka paraqitur oferte per kete objekt, por per nje objekt tjetër.

  2. Operatori ekonomik Caushi shpk :
  Ka nderhyre ne preventivin e dhene si pjese e dokumenteve te tenderit, duke shtuar dhe mirembjatje dimerore.

  3.Operatori ekonomik Sterkaj shpk :
  Operatori ekonomik Sterkaj shpk , ka nderhyre ne preventivin e dhene si pjese e dokumenteve te tenderit, duke shtuar dhe mirembjatje dimerore.

  4.Bashkimi i Operatoreve ekonomik Don Jurge shpk & Colombo shpk:
  Nuk plotëson kriteret e vendosura ne DST.

  5. Bashkimi i Operatoreve ekonomik Sark shpk & Varaku E shpk:
  Subjekti Varaku E shpk, pjese e ketij bashkimi nuk ploteson kriterin 2.3.1 te dhene ne dokumentet e tenderit ku thuhet Operatori Ekonomik duhet te kete realizuar sherbime t ë ngjashme mirembajtjeje rutine e dimerore rrugesh në një vlerë jo më pak se 40% e fondit limit qe prokurohet dhe që është realizuar me sukses gjatë tri viteve të fundit , ne raport me percaktimin e dhene ne piken 2.3.12. Kontrata e paraqitur me APD nuk eshte e ngjashme me mirembajtjeje rutine e dimerore rrugesh .

  6.Operatori ekonomik BE - IS shpk:
  Operatori ekonomik BE - IS shpk , ka nderhyre ne prevent ivin e dhene si pjese e dokumenteve te tenderit, duke shtuar dhe mirembjatje dimerore.

  7. Operatori ekonomik Beqiri shpk:
  Nuk plotëson kriteret e vendosura ne DST.

  8. Operatori ekonomik Al Asfalt shpk :
  Operatori ekonomik Al Asfalt shpk , ka nderhyre ne preventivin e dhene si pjese e dokumenteve te tenderit, duke shtuar dhe mirembjatje dimerore.

  9. Operatori ekonomik Senka shpk :
  Operatori ekonomik Senka shpk , ka nderhyre ne prevent ivin e dhene si pjese e dokumenteve te tenderit, duke shtuar dhe mirembjatje dimerore.

  10.Bashkimi i Operatoreve ekonomik Alfa 2 shpk & Spektri shpk:
  Nuk ka paraqitur mjetet e kërkuara sipas DST-ve.

  11.Operatori ekonomik Agbes Konstruksion shpk:
  Operatori ekonomik Agbes Konstruksion shpk , ka nderhyre ne prevent ivin e dhe ne si pjese e dokumenteve te tenderit, duke shtuar dhe mirembjatje dimerore.

  12. Bashkimi i Operatoreve ekonomik Eral Construksion Company shpk & Alb Shpresa’shpk:
  Nuk ka paraqitur mjetet e kërkuara sipas DST-ve.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Neal 86 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Neal 86 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Neal 86 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Neal 86 SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kupa SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kupa SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kupa SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kupa SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster REF-73818-06-06-2018
  Njoftimi i Tenderit Nr.23 - Dt.11-06-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.36 - Dt.10-09-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.38 - Dt.24-09-2018
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data