Open Procurement Albania

Supervizion Punimesh, Rehabilitim i segmentit rrugor mbikalimi pallati me shigjeta - rrethrrotullimi Shqiponja Loti 2 .

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Supervizion Punimesh, Rehabilitim i segmentit rrugor mbikalimi pallati me shigjeta - rrethrrotullimi Shqiponja Loti 2
Nr. Reference REF-23485-05-23-2019
Vlera / Fondi Limit 10 700 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 24-05-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-06-2019
Data e mbajtjes se tenderit 05-06-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues Instituti i Konsulencës në Ndërtim “IKN”
Taulant
A&E Engineering
Archnet 360
Nord –Comat
Klodioda
C.E.C Group
Gjeokonsult&Co
Infra Plan
Toeer
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GJEOKONSULT & CO SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 10,691,597.64
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje Me vendim te KPP nr. 641/2019 date 07.10.2019 dhe K.P.P. 93/2020 date 04.03.2020

  Në datën 05.06.2019 autoriteti kontraktor ka zhvilluar fazën e parë të procedurës së mësipërme të prokurimit (shprehja e interesit), ku rezulton se kanë marrë pjesë operatorët ekonomikë:
  - Instituti i Konsulencës në Ndërtim “IKN”
  - Taulant
  - A&E Engineering
  - Archnet 360
  - Nord –Comat
  - Klodioda
  - C.E.C Group
  - Gjeokonsult&Co
  - Infra Plan
  - Toeer
  Në datën 14.06.2019 është bërë klasifikimi i operatorëve ekonomikë pjesëmarrës, nga ku rezulton se në këtë fazë janë kualifikuar operatorët ekonomikë si më poshtë:
  Të kualifikuar
  - Instituti i Konsulencës në Ndërtim “IKN”
  - Taulant
  - A&E Engineering
  - Nord –Comat
  - Klodioda
  - Gjeokonsult&Co
  - Infra Plan

  Të skualifikuar
  - Archnet 360
  - C.E.C Group
  - Tower
  Në datën 12.07.2019 është zhvilluar faza e dytë e procedurës së prokurimit për dorëzimin e propozime teknike dhe ekonomike.
  Operatorët pjesmarrës ishin si më poshtë:
  - Instituti i Konsulencës në Ndërtim “IKN”
  - Taulant
  - A&E Engineering
  - Nord –Comat
  - Klodioda
  - Gjeokonsult&Co
  - Infra Plan
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:
  Perkatësisht për arsyet e mëposhtme:

  1. Operatori Ekonomik ”Nord – Comat” ka paraqitur oferten ekonomike te perllogaritur per kohen e sherbimit 12 muaj (ps. Drejtuesi i projektit, njesia / Staf – muaj / sasia 100 %/ çmimi 200,000.00 leke x 12 muaj/vlera 2.400.000 leke) ne kete menyre eshte llogariture per te gjithe zerat e preventivit. Nese llogaritjet do te ishin bere per 24 muaj sipas kohes se sherbimit te kerkuar ne seksionin 2, piken 2.9 e Dokumentave standarte te tenderit vlera do te jete 4,800,000 leke , po keshtu per te gjitha zerat e tjere. Komisioni i Vleresimit te Ofertave refuzon oferten e paraqitur nga Nord – Comat pasi ka gabim ne kohezgjatjen e kontrates dhe nga korigjimet e bera rezulton gabimi me vlere absolute me e madh se 2 % . Gjithashtu nese llogaritet per 24 muaj vlera ne total kalon fondin limit.

  2.Operatori ekonomik ”Klodioda” nuk ka paraqitur kohen e sherbimit te statfit konform kohes se kerkuar ne preventivin bashkelidhur Termave te References. Keshtu qe dhe oferta e paraqitur ne vlere nuk eshte e sakte. Komisioni i Vleresimit te ofertave refuzon oferten ekonomike te operatorit ekonomik ”Klodioda”

  3. Komisioni i Vleresimit te Ofertave refuzon oferten ekonomike te bashkimit te operatoreve ekonomik “INFRA – PLAN” & “PNI- 2001”, pasi nuk ka paraqitur preventiv e detajuar te mbikqyrjes se punimeve, sipas formatit tepreventivit kerkuar ne Termave te References.,

  4. Bashkimi i operatoreve ekonomik “Instituti i Konsulences ne Ndertim” & “Geosat Group” eshte skualifikuar sipas vendimit 93/2020, date 04.03.2020 te Komisionit prokurimit Publik.
  Arsyeja e Anulimit Autoriteti Kontraktor per mungese fondi. muk mund te lidhe kontrate.
  Në buletinin nr.20, date 21.04.2020 është bërë njoftimi i fituesit për këtë procedurë. Bazuar ne nenin 70, të VKM-së 914, datë.29.12.2014, “Rregullave të Prokurimit Publik” lidhja e kontratës do të bëhet në përputhje me afatet e përcaktuara në pikën 3, të nenit 21, të këtyre rregullave, dhe vetëm pasi fondi do të jetë në dispozicion (në llogarinë përkatëse) të autoritetit kontraktor”.
  Autoriteti kontraktor njofton, moslidhje kontrate dhe anullimin e kesaj procedure, pasi nuk ka fonde në dispozicion për proceduren “Supervizion Punimesh, Rehabilitim i segmentit rrugor mbikalimi pallati me shigjeta - rrethrrotullimi Shqiponja Loti 2” ,
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJEOKONSULT & CO SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJEOKONSULT & CO SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJEOKONSULT & CO SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJEOKONSULT & CO SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.21 - Dt.27-05-2019
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr. 20 datë 21 Prill 2020
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 37 datë 22 Qershor 2020
  Termat e References
  Ftesë për propozim
  Vendim K.P.P. 641/2019
  Vendim K.P.P. K.P.P. 93/2020

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data