Open Procurement Albania

Loti 4 Gjorm-Vranisht 16(542/1/1) Kullotë 0.14 ha Veprimtari turistike

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Selenicë
Objekti i ankandit Dhënia në përdorim të përkohshëm të sipërfaqes kullosore “Për qëllime pushimi,argëtimi,shëndetsore,shoqërore dhe për vëprimtari turistike ,kampingje (kënde lojrash,mjedise sportive,shplodhëse,kulturore, etj. sipas udhëzimit nr.1,datë 09.06.2016” Për rregullat, procedurat e kërkimit, të shqyrtimit e të miratimit të kërkesave për dhënie në përdorim të Fondit Pyjor dhe kullosor Publik”
Nr. Reference
Vlera fillestare Leke
Lloji i Procedures Procedure e hapur
Statusi i Ankandit Ankand i shpallur
Data e shpalljes se ankandit ne buletin 18-04-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-05-2023
Data e mbajtjes se ankandit 10-05-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Vlera fituese Leke
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Arsyeja e Anulimit
  Vendi i ankandit Bashkia Selenice
  Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data