Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese

Nr. i autoriteteve shites Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i ankandeve te shpallur Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i ankandeve te shpallur me fitues Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
63 171 875 1,216,209,526 344 263,727,359 225,732,534

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Leke Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
“Shitje e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimeve te dyta pyjore, specifikisht te Xines (buqete) 968,000 Qeverisja Vendore Poliçan Ankand i shpallur
Loti 1 Gjorm- Vranisht 18 Inproduktive 0.93 ha Veprimtari turistike Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti 2 Gjorm- Vranisht 16 Inproduktive 2 ha Veprimtari turistike Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti 3 Kotë-Sevaster 62 Bimësi pyjore 1 ha Veprimtari turistike Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti 4 Gjorm-Vranisht 16(542/1/1) Kullotë 0.14 ha Veprimtari turistike Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti 5 Selenicë 2953 116 PF 0.22 ha Magazine bujqesore Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti 1 “Vjelja dhe grumbullimi i bimëve mjeksore, tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore” 197,270 Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
Loti 2 “Vjelja dhe grumbullimi i bimëve mjeksore, tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore” 100,610 Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
Loti 3 “Vjelja dhe grumbullimi i bimëve mjeksore, tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore” 3,900 Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
Loti I Kuturman 20a,21a,31a 13.2 Shkurre “Për dhënien në përdorim të fondit pyjor e kullosor” Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
Loti II Librazhd 140a 1.0 Cungishte “Për dhënien në përdorim të fondit pyjor e kullosor” Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
Loti III Klenjë 87a, 87b 7.5 Pyll, Kullotë “Për dhënien në përdorim të fondit pyjor e kullosor” Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
Loti VI Klenjë 87b 0.2 Kullotë “Për dhënien në përdorim të fondit pyjor e kullosor” Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
Shitje Skrapi (hekur) 300,600 Qeverisja Vendore Peqin Njoftuar fituesi
Loti I ”Zalli Devoll” 13 0.5 ha Tokë me bimësi pyjore "Dhenia në përdorim e fondit pyjor" Qeverisja Vendore Cërrik Ankand i shpallur
Loti II ”Mollas” 58/a 2.0 ha Tokë me bimësi pyjore "Dhenia në përdorim e fondit pyjor" Qeverisja Vendore Cërrik Ankand i shpallur
Loti III ”Zalli Devoll” 1 0.2 ha Tokë me bimësi pyjore "Dhenia në përdorim e fondit pyjor" Qeverisja Vendore Cërrik Ankand i shpallur
Loti IV ”Sulovë” 5 12.0 ha Kullotë "Dhenia në përdorim e fondit pyjor" Qeverisja Vendore Cërrik Ankand i shpallur
Loti V ”Mollas” 41 4.5 ha Tokë me bimësi pyjore "Dhenia në përdorim e fondit pyjor" Qeverisja Vendore Cërrik Ankand i shpallur
Hartimin e planit të mbarështimit, për ekonominë kullosore “Goranxi-Grapsh” Qeverisja Vendore Dropull Njoftuar fituesi

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data