Open Procurement Albania

Dhënia me konçesion e parkimit nëntokësor në Sheshin "Italia"

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Kontrates Koncesion i tipit BOT (ndërtimi, operim dhe transferim tek shteti) i Parkimi Nëntokësor në Sheshin Italia.
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i koncesionit Shpallur Procedura
Kompania Koncesionare
 • Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
  Data e mbajtjes se koncesionit
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Kosto koncesionare
  Kohezgjatja e koncesionit(vjet)
  Data e shpalljes se koncesionit
  Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Buletini i Prokurimeve Publike
  Akte/Marreveshje Koncesionare

  Vendimi i Këshillit Bashkiak, Nr. 36, Datë 29.09.2008 për “Përcaktimin e formës së Dhënies me Konçesion të dy Parkimeve Nëntokësore në qytetin e Tiranës”
  Relacion

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data