Open Procurement Albania

Konçesion i sistemit të Menaxhimit të Parkimit në qytetin e Vlorës.

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Vlorë
Objekti i Kontrates Konçesion i Sistemit të Menaxhimit të Parkimit në qytetin e Vlorës. Kosto e Dhënies se Koncesionit të Administrimit të Shërbimit të Parkimit me pagesë të rrugëve publike në qytetin e Vlorës do jetë 10 milion lekë në vit për dy vitet e para, dhe nga viti i tretë dhe në vazhdim do të jetë 10 milion lekë në vit plus 2 % e Xhiros vjetore të realizuar. Kohëzgjatja e Kontratës do të jetë 15 vite. Njoftimi i Koncesionit eshte bere ne date 22-12-2014, dhe Procedura eshte zhvilluar ne daten 16-01-2015, ku operator i vetem konkurues ishte bashkimi i operatoreve TIS HOLDING LLC dhe ON TRACK INOVATIONS. Nuk jepen detaje nese eshte nje Koncesion me Bonus (i kerkuar nga ofertuesi), ose jo.
Lloji i Procedures
Statusi i koncesionit Lidhur Kontrata
Kompania Koncesionare
 • L56527202A
 • TIS PARK
 • Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
  Data e mbajtjes se koncesionit
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Kosto koncesionare
  Kohezgjatja e koncesionit(vjet) 15
  Data e shpalljes se koncesionit 22-12-2014
  Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Buletini i Prokurimeve Publike
  Akte/Marreveshje Koncesionare

  Miratimi i kritereve te koncesionit- Keshilli Bashkiak Vlore
  Njoftimi i Koncesionit
  Shpallja e Fituesit
  Kontrata e nenshkruar ne Vlore

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data