Open Procurement Albania

Planifikim: Për dhënie me koncesion/PPP, “Për ofrimin e shërbimeve të infrastrukturës së çelësave publikë (PKI)”.

Autoritet Prokurues Ministria e Financave dhe Ekonomisë
Objekti i Kontrates Planifikim:Për dhënie me koncesion/PPP, “Për ofrimin e shërbimeve të infrastrukturës së çelësave publikë (PKI)”.
Permes VKM-se Nr. 581, datë 31.8.2022, eshte percaktuar Ministria e Financave dhe Ekonomisë si autoritet kontraktor për të ndërmarrë dhe zhvilluar procedurat për dhënie me koncesion/PPP, për projektin e propozuar nga Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit, “Për ofrimin e shërbimeve të infrastrukturës së çelësave publikë (PKI)”.

Në projektbuxhetin e vitit 2022, ky koncesion parashikohet në vlerën e 208,800,000 lekë (Relacioni Projekt-Buxhetit 2022).

Procedura planifikohet te zhvillohet gjate vitit 2022.
___________________________________________
• Per me shume informacion, lexo publikimin "Viti 2022 dhe Koncesione, Partneritete Publik Privat PPP të planifikuara" .
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i koncesionit Fazë Planifikimi
Kompania Koncesionare
 • Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
  Data e mbajtjes se koncesionit
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Kosto koncesionare
  Kohezgjatja e koncesionit(vjet)
  Data e shpalljes se koncesionit
  Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Buletini i Prokurimeve Publike
  Akte/Marreveshje Koncesionare

  VKM Nr. 581, datë 31.8.2022 Për përcaktimin e autoritetit kontraktor, për të ndërmarrë procedurat, për dhënie me Koncesion/PPP për projektin “Për ofrimin e shërbimeve të infrastrukturës së çelësave publikë (PKI)”
  Relacion për projektligjin “Për buxhetin e vitit 2022”

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data