Open Procurement Albania

Dhenia me koncesion e ndertimit e administrimit te impjantit te trajtimit të mbetjeve urbane të Qarkut Fier dhe prodhim energjie

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Fier
Objekti i Kontrates Objekti i kontratës:
Dhënia me koncesion e Ndërtimit dhe Administrimit të Impiantit të Trajtimit të Mbetjeve Urbane. Autoriteti Kontraktues, nëpërmjet kësaj kontrate dhe në përputhje me kushtet e saj, i jep Koncesionarit të drejtën për
• Financimin, Projektimin, Ndërtimin dhe Vënien në Punë të Impiantit;
• Administrimin; Menaxhimin e Mbetjeve të Ngurta Urbane jo te Rrezikshme;
• Mirëmbajtjes se landfill-it;
• Grumbullimit dhe përdorimit të mbetjeve për prodhimin e energjisë elektrike dhe
• Transferimi ne fund te periudhës koncesionare të impiantit të incenerimit nga Koncesionari tek Autoriteti Kontraktues.
Rregullimi i marrëdhënieve: mes Autoritetit Kontraktuese dhe koncensionarit lidhet me:
• marrjen në dorëzim të terreneve mbi të cilat do të ngrihet impianti dhe transferimin në përfundim të koncesionit, tek Autoriteti Kontraktues;
• kryerjen e punimeve për përgatitjen dhe vënien në siguri të zonës së kantierit për fazat e mëtejshme të realizimit të veprës; • realizimin e gjithë punimeve të nevojshme për depozitimin e mbetjeve jo te rrezikshme të ardhura nga të gjithë bashkitë që bëjnë pjesë në Qarkun e Fierit;
• operimin e impiantit për 6 (gjashtë) vjet;
Vendndodhja e objektit të kontratës: Zona ku do të kryhet ndërtimi përfaqëson fundin e shpatit të fshatit Portëz. Ajo është me reliev të rrafshët me diferencë të vogël kuotash. Lartësia e vendit është variabël nga 55m në 75m mbi nivelin e detit. Kordinatat gjeografike janë: 40°41’55” Veri 19°34’09’’ Lindje.
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i koncesionit Njoftuar Fituesi
Data e themelimit te Kompanise Koncesionare 03-10-2016
Kompania Koncesionare
 • L62205045F
 • Integrated Technology Waste Treatment Fier
 • Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
  Data e mbajtjes se koncesionit 05-09-2016
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • L02302032C
 • Integrated Technology Services
 • Kosto koncesionare
  Kohezgjatja e koncesionit(vjet) 6
  Data e shpalljes se koncesionit 13-07-2016
  Oferta fituese Leke pa TVSH 3,763,850,000
  Data e shpalljes se fituesit 15-09-2016
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Buletini i Prokurimeve Publike
  Akte/Marreveshje Koncesionare

  Draft Kontrata

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data