Open Procurement Albania

Loti i II-të: “Blerje Letër A5 "Traktor" (3 kopje), Letër A4 “Traktor" (3 kopje)”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
Autoritet Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
Objekti i Tenderit Loti i II-të: “Blerje Letër A5 "Traktor" (3 kopje), Letër A4 “Traktor" (3 kopje)”
Nr. Reference REF-84246-10-18-2023
Vlera / Fondi Limit 65 464 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 19-10-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-11-2023
Data e mbajtjes se tenderit 20-11-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. InfoSoft Office SH.P.K
2. “Dynamix Group” SH.P.K
3. “Marketing & Distribution” SH.P.K
4. “Inpress” SH.P.K.
5. “Kristalina KH” SH.P.K
6. “Adel CO” SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Adel CO” sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 63 192 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-06-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 6 (gjashtë) muaj kalendarik, nga data e nënshkrimit të kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomik e meposhtem:
  1. Dynamix Group SH.P.Kper arsye:
  -Nuk ploteson piken 2.3.5 te Dokumentave Standarte te Tenderit, pasi ka paraqitur vetem specifikimet teknike te printuara dhe firmosura dhe jo skede teknike
  -Nuk ka paraqitur dorazi mostra ose modele per produktet e percaktuara ne sasine dhe grafikun e levrimit dhe sipas specifikimeve teknike te kerkuara

  2. “InfoSoft Office” SH.P.Kper arsye:
  -Ka paraqitur mostrat, por nuk janë në përputhje me specifikimet teknike
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 22.01.2024, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik “Adel CO” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi kundërshtimin e kualifikimit të operatorëve ekonomikë “Infosoft Office” SHPK, “Marketing & Distribution” SHPK, si dhe operatorit ekonomik “Inpress” SHPK.

  Më datë 25.01.2024, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik “Infosoft Office” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi kundërshtimin e kualifikimit të operatorëve ekonomikë “Adel CO” SHPK dhe operatorit ekonomik “Inpress” SHPK.

  Më datë 10.05.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim e pretendimet e ankimuesit, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë pjesërisht ankesën e operatorit ekonomik “Adel Co” SHPK
  2. Të pranojë pjesërisht ankesën e operatorit ekonomik “Inpress” SHPK, për procedurën e prokurimit.
  3. Të pranojë pjesërisht ankesën e operatorit ekonomik “Infosoft Office” SHPK, për procedurën e prokurimit
  4. Autoriteti kontraktor të anulojë vendimin e KVO-së për kualifikimin e operatorëve ekonomikë “Infosoft Office” SHPK, “Inpress” SHPK dhe “Marketing & Distribution” SHPK dhe, dhe të korrigjojë shkeljet e konstatuara, duke i skualifikuar këta operatorë ekonomikë.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular Ankimimi “Inpress” SHPK
  Formular Ankimimi “Infosoft Office” SHPK
  Formular Vendimi KPP
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas Afatit te Ankimimit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data