Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
299 1706 7,917 124,486,128,939 5,695 90,735,317,102 79,928,780,226

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Albpetrol Blerje pjesë për kaldaja, berner 1,539,400 Lidhur Kontrata ELECTRIC OK 1,519,410.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tiranë “Pajisje dhe pjesë rezervë për mirëmbajtjen e agregatëve e pajisjeve të centralit HEC Fierzë”. 60,000,000 Njoftuar Fituesi A&E sh.p.k & DIVITECH sh.p.k 59,470,700.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Punime civile për rikonstruksionin e N/Stacionit 110 kV Guri i Kuq, si dhe N/Stacionit 110 kV Kukës 31,370,441 Njoftuar Fituesi Intelligent Building Solution (I.B.S.) sh.p.k. & NDREGJONI sh.p.k. 26,820,833.00
Sh.A Albpetrol F-V kontenierë dhe kabina sanduiç për ambjente pune për punonjësit 3,404,559 Njoftuar Fituesi ILFA sh.p.k 3,104,001.00
Sh.A Albpetrol Blerje Autosondë = 20 ton për Q.P.N. Kuçovë 39,801,480 Njoftuar Fituesi ILFA shpk & SERENA FURNITURES shpk 32,000,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Implementimi i inteligjencës artificiale për menaxhimin e operimit të digave, parashikimit të prurjeve dhe menaxhimit të shkarkimeve 250,000,000 Shpallur Procedura
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Ndërtim dhe Rehabilitm KUN-je me shkarkim në rrugen Konferenca e Mukjes, Babrru 2,625,026 Njoftuar Fituesi ASI-2A CO 2,450,400.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje P/N dhe shpenzime mirëmbajtje për sistemet e navigimit DVOR, DME, ILS prodhim Selex 34,000,000 Njoftuar Fituesi A.E. DISTRIBUTION 33,963,820.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Riparim, mirëmbajtje makina dhe automjete për një periudhë 2 (dy) vjecare 80,580,000 Shpallur Procedura
Agjencia e Sherbimeve Komunale Divjake Blerje pjese kembimi dhe riparim per mjetet. 2,230,832 Shpallur Procedura
Sh.A Ujësjellës Himarë Blerje pompa uji për fshatin Shën Vasil dhe Nivicë 1,583,333 Njoftuar Fituesi MIKAEL GRUP SHPK 1,398,000.00
Ndermarrja e Pastrim-Gjelberimit Permet Blerje makinë teknologjike dhe kontenier për mbledhjen e mbetjeve urbane në Bashkinë Përmet 9,126,000 Njoftuar Fituesi "TIMAC” SHPK 8,875,000.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier Blerje materiale elektrike per ndricim rrugor 22,530,953 Shpallur Procedura
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Blerje Materiale për Kanalet e Ujërave të Ndotura dhe materiale ujësjellësi, tuba korregato , tuba dhe rakorderi uji të pijshëm - Marrëveshje kuadër me një operator ekonomik- ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 1 vjeçar (12 muaj) 14,865,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Blerje materiale pastrimi 39,999,986 Shpallur Procedura
Agjencia e Sherbimeve Publike Elbasan "Rikonstruksion ofiçina e ASHP-së" 2,415,345 Njoftuar Fituesi SAM-ARS 2016 2,199,525.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Rikonstruksion i disa shtyllave te linjës L.110-40 Fier-Selenicë 17,092,367 Njoftuar Fituesi “EMC Group” shpk & “ENCOAL” sh.p.k 16,990,280.00
Sh.A Albpetrol Blerje tubo naftësjellësi 38,269,260 Njoftuar Fituesi LIGUS SHPK 37,800,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Elbasan SH.A Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike te objekteve te shoqerise 87,047,490 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje materiale ndihmëse për prodhim dhe shtrim asfalti 20,243,200 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande Blerje karburanti per nevoja te Shoqerise 6,000,000 Shpallur Procedura
Agjencia e Shërbimeve Publike Berat Blerje asfalti 39,989,869 Shpallur Procedura
Albanian Gas Service Company Sh.a LOTI 1: Blerje gazoil 10 PPM 10,700,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI 10,700,000.00
Sh.A Ujësjellës Kanalizime Durrës "Blerje karburanti per nevojat e UKD sha" 130,000,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI 130,000,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane “Blerje palankola për nevoja te shoqerise UKT sha” 2,000,000 Njoftuar Fituesi ‘‘Durrës Shipchandler & Agency‘‘ sh.p.k 1,895,030.00
ILLYRIAN GUARD SH.A Server 4,967,200 Rishpallje me Njoftim Fituesi BNT ELECTRONIC'S 4,690,200.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Ndërtim dhe Rehabilitm KUN-je me shkarkim në rrugen Kallmet, Laknas 2,689,746 Njoftuar Fituesi KUPA SHPK 2,363,150.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Mirembajtje e infrastruktures te Data Center ne Primary Site dhe DR Site 138,971,570 Shpallur Procedura
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Blerje Goma 6,398,700 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Matje topografike te aseteve te shoqërisë 6,233,333 Lidhur Kontrata LORENCO & CO 4,884,000.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data